Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Δυσαρέκεια κι ευχαριστίες Δήμου Βόλου για το ΥΠΟΜΕΔΙ
Δυσαρέκεια κι ευχαριστίες Δήμου Βόλου για το ΥΠΟΜΕΔΙ

Δυσαρέκεια κι ευχαριστίες Δήμου Βόλου για το ΥΠΟΜΕΔΙ

Tη δυσαρέσκειά της εξέφρασε η για το γεγονός ότι η υφ και ο γ.γ., του ΥΠΙ επέλεξαν την αίθουσα της ΕΣΗΕΘΣ, αντί του υ για την αυριανή συνάντηση με δημάρχους της περιοχής.

Από το Δήμο Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Ευχαριστούμε θερμά την υφυπουργό ΥΠΙ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, τον γεν.γραμματέα, Γιώργο Δέδε και τον υπουργό, Χρ. Σπίρτζη, για το ενδιαφέρον και το πνεύμα ς που επέδειξαν, με να ανακοινώνονται σημαντικά έργα που πρότεινε η Δημοτική μας Αρχή και που βάσιμα προσδοκούμε ότι θα συμβάλλουν θεαματικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών.

Ωστόσο θα θέλαμε να εκφράσουμε τη λύπη μας γιατί παραμένουν δέσμιοι αναχρονιστικών αντιλήψεων και εμμονικών συμπεριφορών, που τους επιβάλλονται από μια χούφτα κομματικών γραφικών της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, των γνωστών cartoons, στη Μαγνησία.

Οι άνθρωποι και οι κοινωνίες προχωρούν παρά τις προκαταλήψεις και τις αγκυλώσεις φανατισμένων μειοψηφιών και όσοι μένουν προσηλωμένοι σε αυτές θα κριθούν, όπως όλοι μας, από τους .

Η φιλόξενη πόλη του Βόλου έχει και περιμένουμε την κυρία Χρυσοβελώνη και τον κύριο Δέδε να τηρήσουν τα συμφωνηθέντα και να ανακοινώσουν από το δημαρχείο της πόλης τα έργα που θα υπαχθούν στο Π.Δ.Ε..

Εμείς τους ευχαριστούμε και πάλι αφού για εμάς προέχει το καλό της πόλης, χωρίς εμπάθειες, προκαταλήψεις και πρακτικές σοβιέτ, που δυστυχώς για λόγους προφανείς, αλλά μη αποδεκτούς, κάποιοι δεν μπορούν να ξεπεράσουν…»

Πάντως αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί η έγκριση για τη δημιουργία δύο κυκλικών κόμβων στην πόλη του Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση