Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Δυσαρέκεια κι ευχαριστίες Δήμου Βόλου για το ΥΠΟΜΕΔΙ
Δυσαρέκεια κι ευχαριστίες Δήμου Βόλου για το ΥΠΟΜΕΔΙ

Δυσαρέκεια κι ευχαριστίες Δήμου Βόλου για το ΥΠΟΜΕΔΙ

Tη δυσαρέσκειά της εξέφρασε η δημοτική αρχή για το γεγονός ότι η υφυπουργός και ο .γ., του ΥΠΟΜΕΔΙ επέλεξαν την αίθουσα της ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ, αντί του Δημαρχείου για την αυριανή συνάντηση με δημάρχους της περιοχής.

Από το εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Ευχαριστούμε θερμά την υφυπουργό ΥΠΟΜΕΔΙ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, τον γεν.γραμματέα, Γιώργο Δέδε και τον υπουργό, Χρ. Σπίρτζη, για το ενδιαφέρον και το πνεύμα συνεργασίας που επέδειξαν, με αποτέλεσμα να ανακοινώνονται σημαντικά έργα που πρότεινε η Δημοτική μας Αρχή και που βάσιμα προσδοκούμε ότι θα συμβάλλουν θεαματικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών.

Ωστόσο θα θέλαμε να εκφράσουμε τη λύπη μας γιατί παραμένουν δέσμιοι αναχρονιστικών αντιλήψεων και εμμονικών συμπεριφορών, που τους επιβάλλονται από μια χούφτα κομματικών γραφικών της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, των γνωστών cartoons, στη Μαγνησία.

Οι άνθρωποι και οι κοινωνίες προχωρούν παρά τις προκαταλήψεις και τις αγκυλώσεις φανατισμένων μειοψηφιών και όσοι μένουν προσηλωμένοι σε αυτές θα κριθούν, όπως όλοι μας, από τους πολίτες.

Η φιλόξενη πόλη του έχει Δημαρχείο και περιμένουμε την κυρία Χρυσοβελώνη και τον κύριο Δέδε να τηρήσουν τα συμφωνηθέντα και να ανακοινώσουν από το δημαρχείο της πόλης τα έργα που θα υπαχθούν στο Π.Δ.Ε..

Εμείς τους ευχαριστούμε και πάλι αφού για εμάς προέχει το καλό της πόλης, χωρίς εμπάθειες, προκαταλήψεις και πρακτικές σοβιέτ, που δυστυχώς για λόγους προφανείς, αλλά μη αποδεκτούς, κάποιοι δεν μπορούν να ξεπεράσουν…»

Πάντως αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί η για τη δημιουργία δύο κυκλικών κόμβων στην πόλη του Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση