Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Δύο Βολιώτες τίμησε η Αστυνομία
Δύο Βολιώτες τίμησε η Αστυνομία

Δύο Βολιώτες τίμησε η Αστυνομία

Εσπερινός κι περιφορά εικόνας στη Δ.Α.Μ.

Δύο Βολιώτικες προσωπικότητες , τον ευεργέτη Χαρ. Τσιμά και τον γιατρό Κων. Ευσταθίου τίμησε σήμερα το απόγευμα η Διεύθυνση Αστυνομίας , για την προσφορά τους στο αστυνομικό σώμα και γενικότερα στην πολη .

Με αφορμή την «Ημέρα της Αστυνομίας» και τον αυριανό εορτασμό του προστάτη της Αστυνομίας Αγ. Αρτεμίου, παρουσία στρατιωτικών και αστυνομικών Αρχών της πόλης και κόσμου, πραγματοποιήθηκε η υποδοχή των λειψάνων του Αγ. Αρτεμίου, τελέστηκε εσπερινός κι αρτοκλασία, ενώ έγινε  περιφορά της εικόνας και του λειψάνου, περιμετρικά του κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας , Ιωαν. Τόλιας, είπε  ότι τιμούνται δύο άνθρωποι που έχουν προσφέρει πάρα πολλά στην τοπική Αστυνομία και σημείωσε: «Πρόκειται για μια εκδήλωση που θα γίνει θεσμός και κάθε χρόνο την ίδια μέρα θα τιμούνται άνθρωποι που βοηθούν την Αστυνομία.

Ο κ. Τσιμάς έχει προσφέρει στην Αστυνομία τρία αυτοκίνητα, συνέβαλε οικονομικά στην κατασκευή του ναϊδρίου του Αγ. Ατρεμίου και γραφική ύλη – αναλώσιμα σε πολλά αστυνομικά τμήματα. Πρόσφατα δώρισε ένα αυτοκίνητο για τις ανάγκες του Α.Τ. Ν.Πηλίου».

Όσον αφορά στην προσφορά του κ. Ευσταθίου είπε ότι δέχεται τους αστυνομικούς και μέλη των οικογενειών τους και τους προσφέρει τις επιστημονικές του γνώσεις.

Ο  ουρολόγος και διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου ς Κ. Ευσταθίου δήλωσε ότι είναι χαρά και τιμή του να βρίσκεται στην Ελληνική Αστυνομία, ως τέκνο απόστρατου αξιωματικού της Αστυνομίας και πρόσθεσε: «Μεγάλωσα σ' αυτό το χώρο και είναι χαρά μου να προσφέρει τις υπηρεσίες μου με τη μικρή μου συμβολή στο χώρο της υγείας, για τους εν ενεργεία και απόστρατους της Ελληνικής Αστυνομίας».
Ο  Χαρ. Τσιμάς, ανέφερε  ότι έχει “μία ιδιαίτερη σε αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι με το αίμα τους με τη δουλειά τους, έχουμε εμείς καλύτερες ημέρες. Πολλές φορές διακινδυνεύουν την ίδια τους τη ζωή και χθες παρέθεσα γεύμα για να τους τιμήσω για την προσφορά τους, γιατί δουλειά αυτών των ανθρώπων είναι η προσφορά στην κοινωνία και θα πρέπει όλοι μας να τους τιμούμε. Χρειάζεται να τους σεβόμαστε και να τους βοηθούμε στο τους».  Απευθυνόμε προς τους Βολιώτες δήλωσε ότι τους αγαπά και κάνει ό,τι μπορεί για τους συνανθρώπους του, δείχνοντας ότι υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται γι' αυτούς.

Να σημειωθεί ότι όσοι παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την μόνιμη έκθεση αστυνομικών κειμηλίων της , στο δεύτερο όροφο του αστυνομικού μεγάρου, που περιλαμβάνει προθήκες με στολές και αντικείμενα που χρησιμοποιούσαν αστυνομικοί, από το 1930 μέχρι  σήμερα.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση