Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Δύο νεκροί σε ένοπλη επίθεση στην Κωνσταντία της Γερμανίας
Δύο νεκροί σε ένοπλη  επίθεση  στην Κωνσταντία της Γερμανίας

Δύο νεκροί σε ένοπλη επίθεση στην Κωνσταντία της Γερμανίας

Δύο , εκ των οποίων ο ένς είνι ο δράστης, και τέσσερις τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός ένοπλης επίθεσης που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε κέντρο διασκέδασης στην της Γερμανίας.

Πρόκειται για άνδρα, 34 ετών, ιρανικής κατς, ο οποίος άρχισε να ρίχνει πυρά μέσα στο , ενώ στη συνέχεια αντάλλαξε πυρά με αστυνομικούς, έξω από το κέντρο διασκέδασης, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας θαμώνας και να τραυματιστούν άλλοι τέσσερις άνθρωποι, όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Κατά την αναταλλαγή πυρών τραυματίστηκε σοβαρά ο ίδιος ο δράστης αλλά και ένας αστυνομικός, του οποίου η ζωή δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο. Ο πέθανε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

«Τα κίνητρα του άντρα που έδρασε μόνος του, δεν έχουν διευκρινιστεί. Διεξάγουμε ακόμη , αλλά οι καταστάσεις που εξελίχθηκαν στη ντισκοτέκ την βραδιά πριν από την επίθεση γίνονται πιο ξεκάθαρες κι αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα ν' αποκλείσουμε κάποιο τρομοκρατικό υπόβαθρο», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Ν-TV ο Φρίτζ Μπεζικόφερ, εκπρόσωπος της αστυνομίας στην περιοχή.

Ο δράστης έζησε στην χώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, ωστόσο, δεν είχε αιτηθεί ασύλου, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν για το περιστατικό γύρω στις 4.30 το πρωί, τοπική ώρα και πλέον «δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος», ενημέρωσαν οι γερμανικές αρχές, ενώ σημείωσαν ότι στην πόλη έχουν αναπτυχθεί των ειδικών δυνάμεων.

Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι γύρω από το κλαμπ αναπτύχθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, των ειδικών δυνάμεων και ένα ελικόπτερο.

πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση