Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Δύο χρόνια φυλακή για εμπρησμό βάρκας στο Βόλο
Δύο χρόνια φυλακή για εμπρησμό βάρκας στο Βόλο

Δύο χρόνια φυλακή για εμπρησμό βάρκας στο Βόλο

Σε δύο χρόνια φυλακή με τριετή αναστολή καταδικάστηκε χθες από το , για εμπρησμό από πρόθεση, από τον οποίο προέκυψε κίνδυνος για το κοινωνικό σύνολο.

Ειδικότερα το Μάρτιο του 2015 ο φέρεται να έβαλε και να έκαψε βάρκα ενός 50χρονου σε απόμερη τοποθεσία του λιμανιού του Βόλου, ενώ δημιουργήθηκε κίνδυνος για επέκταση της και σε παρακείμενες εγκαταστάσεις της ΔΕΗ.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του στο δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν αυτός ο δράστης του εμπρησμού και ανέφερε ότι με τον καταγγέλλοντα στο παρελθόν είχαν οικονομικές διαφορές. Πιο συγκεκριμένα υποστήριξε ότι του είχε δανείσει το των 4.000 , για να προβεί σε κάποια αγορά και του επέστρεψε τα 3.800 €.

Πρόσθεσε ότι για ένα τόσο μικρό της τάξης των 200 , δεν ήταν δυνατόν να φτάσει στο σημείο να του κάψει τη βάρκα και ζήτησε την απαλλαγή του από το δικαστήριο.

Το θύμα από τη πλευρά του εμφανίστηκε πεπεισμένο ότι ο συγκεκριμένος ήταν ο δράστης του εμπρησμού, αναφέροντας ότι είχε συμφέρον να του προξενήσει ζημιά εξαιτίας των διαφορών τους, παρά το γεγονός ότι στις κάμερες ασφαλείας δεν εντοπίστηκε το πρόσωπο του εμπρηστή.

Το δικαστήριο δεν πείστηκε από τις εξηγήσεις του κατηγορούμενου και τον καταδίκασε σε δύο χρόνια με τριετή αναστολή.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση