Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Δύο χρόνια φυλακή για εμπρησμό βάρκας στο Βόλο
Δύο χρόνια φυλακή για εμπρησμό βάρκας στο Βόλο

Δύο χρόνια φυλακή για εμπρησμό βάρκας στο Βόλο

Σε δύο χρόνια με τριετή αναστολή καταδικάστηκε χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ηλικιωμένος άνδρας για εμπρησμό από πρόθεση, από τον οποίο προέκυψε κίνδυνος για το κοινωνικό σύνολο.

Ειδικότερα το Μάρτιο του 2015 ο άνδρας φέρεται να έβαλε και να έκαψε ενός 50χρονου σε απόμερη τοποθεσία του λιμανιού του Βόλου, ενώ δημιουργήθηκε κίνδυνος για επέκταση της και σε παρακείμενες εγκαταστάσεις της ΔΕΗ.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του στο ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν αυτός ο δράστης του εμπρησμού και ανέφερε ότι με τον καταγγέλλοντα στο παρελθόν είχαν . Πιο συγκεκριμένα υποστήριξε ότι του είχε δανείσει το των 4.000 ευρώ, για να προβεί σε κάποια αγορά και του επέστρεψε τα 3.800 €.

Πρόσθεσε ότι για ένα τόσο μικρό της τάξης των 200 ευρώ, δεν ήταν δυνατόν να φτάσει στο σημείο να του κάψει τη και ζήτησε την απαλλαγή του από το .

Το θύμα από τη πλευρά του εμφανίστηκε πεπεισμένο ότι ο συγκεκριμένος ήταν ο δράστης του εμπρησμού, αναφέροντας ότι είχε συμφέρον να του προξενήσει ζημιά εξαιτίας των διαφορών τους, παρά το γεγονός ότι στις κάμερες ασφαλείας δεν εντοπίστηκε το πρόσωπο του εμπρηστή.

Το δικαστήριο δεν πείστηκε από τις εξηγήσεις του κατηγορούμενου και τον καταδίκασε σε δύο χρόνια με τριετή αναστολή.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η ποδηλασία της Νίκης Βόλου έτρεξε για τη “Φλόγα” #ποδηλασίαΝίκηςΒόλου - https://t.co/FE3NdPFOqP -

  • Διανομή προϊόντων #ΤΕΒΑ στα Προπύλαια του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου #ΤΕΒΑ - https://t.co/tpkKe3pY24 -

  • Αλβανός πέταξε σε οικόπεδο στη Σκιάθο σίδερα και ηλεκτρικές συσκευές #ΣυνελήφθηΑλβανός - https://t.co/lMSm9XxmEj -

"Αλιεύοντας" την είδηση