Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Δυναμική αντίδραση ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς
Δυναμική αντίδραση ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Δυναμική αντίδραση ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Γι τους ηλεκτρονικούς πλειστηρισμούς που έρχονται προετοιμάζεται το κίνημα «Πολίτες της ενάντια στους πλειστηριασμούς – κατα», που σήμερα το απόγευμα πραγματοποίησε γενική συνέλευση.

Στη συνέλευση που ήταν ανοιχτή για το κοινό παραβρέθηκαν αρκετά έλη της κίνησης, όπως και ο Αριστείδης Φραγκουδάκης της «Συμμαχίας για το Νερό».

Το μέλος της κίνησης Πολιτών της ενάντια στους πλειστηριασμούς – κατα, Κώστας Αβαράκης τόνισε ότι το κίνημα διευρύνεται ανά τη χώρα ποσοτικά και ποιοτικά και ενδυναμώνεται και αυτό που αναζητεί τώρα είναι στην κλιμάκωση του καθεστώτος ατά της ιδιωτικής περιουσίας των πολιτών, είναι η κλιμάκωση της αντίστασης.

Όπως επισημάνθηκε στη συνέλευση, μέχρι σήμερα υπάρχει μια πληροφόρηση και μέσω δημοσιευμάτων ακόμη και αντικρουόμενες απόψεις. «'Όλα αυτά θα τα εξετάσουμε και θα δούμε τους τρόπους που θα κλιμακώσουμε και τι στάση πρέπει να κρατήσουμε», υπογράμμισε ο κ. Αβαράκης.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα για όλους, αλλά γι' αυτούς οι οποίοι θέλουν να κάνουν δύσκολη τη ζωή των πολιτών «θα πρέπει να ξέρουν ότι κι εμείς ως κίνημα κατά των Πλειστηριασμών θα κάνουμε και τη δική τους ζωή δύσκολη και δεν θα καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια».

 Όπως αναφέρθηκε δεν υπάρχει πρόθεση να καταργηθεί το υφιστάμενο καθεστώς, αλλά θα  συμπληρωθεί στο σκέλος της ηλεκτρονικής διαδικασίας, που σημαίνει ότι δεν αντικαθίσταται ούτε καταργείται. Ενδεχομένως να υπάρχει διαδικασία πλειστηριασμών στο και ταυτόχρονα να γίνεται και ηλεκτρονικά.

Τέλος επισημάνθηκε ότι όσο ενδυναμώνεται και ενώνεται το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, κάτι που γίνεται σε πολλά σημεία της Ελλάδας, τόσο πιο δυνατός θα είναι ο που ξεκίνησε εδώ και μερικά χρόνια.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση