Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Δρώμενο της Επιτροπής Πολιτών για τον κίνδυνο των διοξινών
Δρώμενο της Επιτροπής Πολιτών για τον κίνδυνο των διοξινών

Δρώμενο της Επιτροπής Πολιτών για τον κίνδυνο των διοξινών

Τους πολίτες του προσπάθησαν να αφυπνίσουν μέσω δρώμενου, για τον κίνδυνο των διοξινών τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών κατά της καύσης Σκουπιδιών σήμερα το μεσημέρι στην Πλατεία του Αγίου Νικολάου, ενώ ‘έστησαν” και λιποθυμικό νεαρής, που μεταφέρθηκε με φορείο σε ασφαλές σημείο.

Μέλη της επιτροπής, φορώντας λευκές ολόσωμες φόρμες και εμφανίστηκαν στην πλατεία Αγ. Νικολάου, στο κέντρο του και αφού εντόπισαν την πηγή των διοξινών απέκλεισαν το χώρο, ενώ ψέκαζαν ανθρώπους που ήταν κοντά στο σημείο, για να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα με την τους.

Σε δήλωσή του το μέλος της Επιτροπής Μάρκος Βαξεβανόπουλος, τόνισε ότι τα μέλη της επιτροπής με ένα ευχάριστο δρώμενο, προσπαθούν να αφυπνίσουν τον κόσμο για τον κίνδυνο των διοξινών, που δεν είναι μακριά, από τη στιγμή που καίγονται σκουπίδια στους κλιβάνους της ΑΓΕΤ από το 2015.

«Προσπαθούμε να αφυπνίσουμε και να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι οι διοξίνες είναι ότι πιο επικίνδυνο υπάρχει από τοξική ουσία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρυσό μετάλλιο για τον Ανδρέα Κεχαγιά #ΑνΚεχαγιάς - https://t.co/SnEQ75ARzJ -

  • Ομόφωνη έγκριση των πεπραγμένων του ΔΣ του Πολιτιστικού Αναπτυξιακού Συλλόγου  Παλιουρίου - Ο Άγιος Νικόλαος … - https://t.co/alJQf7LY7F -

  • #Γαστροσκοπήσεις -κολοσκοπήσεις στη  Σκόπελο #Γαστροσκοπήσεις - https://t.co/8WIXIwqx5x -

"Αλιεύοντας" την είδηση