Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » ” Δρακόντεια μέτρα” στην Περιφέρεια για τον διαγωνισμό της Πολυτεχνικής Σχολής του Π.Θ.
” Δρακόντεια μέτρα” στην Περιφέρεια για τον διαγωνισμό της Πολυτεχνικής Σχολής του Π.Θ.

” Δρακόντεια μέτρα” στην Περιφέρεια για τον διαγωνισμό της Πολυτεχνικής Σχολής του Π.Θ.

Δρακόντεια ήταν τα ασφαλείας σήμερα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας στη έα Πολιτεία,με αφορμή την διεξαγωγή διαγωνισμού για το έργο επέκτασης της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διαγωνισμός ο οποίος είχε διακοπεί όταν επιχειρήθηκε να γίνει για πρώτη φορά στο Βόλο, λόγω της κατάληψης του κτιρίου όπου διεξάγονταν από αντιεξουσιαστές.

Ο διαγωνισμός διεξήχθη κανονικά στον 2ο όροφο της Περιφέρειας, όπου ανοίχθηκαν οι προσφορές και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμοδίων σε 10 ημέρες το αργότερο θα έχουν ολοκληρωθεί οι σχετικές διαδικασίες.

α σημειωθεί ότι ο διαγωνισμός αφορά στην των παλαιών κτιρίων του Πανεπιστημίου που βρίσκονται πίσω από το και έχει προϋπολογισμό 300.000 ευρώ. Στη συνέχεια θα γίνει νέος διαγωνισμός για την κατασκευή των νέων εγκαταστάσεων για τις Σχολές των Μηχανικών, έργο προϋπολογισμού 55 εκ. ευρώ περίπου.

Έξω από το κτήριο της Περιφέρειας τρεις κλούβες με άνδρες των οι οποίοι είχαν τοποθετηθεί εντός του αύλειου χώρου , ενώ στην κεντρική είσοδο είχε τοποθετηθεί αλυσίδα με λουκέτο, ενώ πέριξ του κτιρίου της Περιφέρειας διατράνωσαν την αντίθεσή τους μέλη της «Κατάληψης Τερμίτα» από το Βόλο και της «Κατάληψης Ντουγρού» από τη Λάρισα.

Οι αντιεξουσιαστές φώναζαν συνθήματα κατά όσων επιχειρούν την παλαιών κτιρίων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, που βρίσκονται πίσω από το , προκειμένου να ανεγερθούν νέες εγκαταστάσεις για τη στέγαση Τμημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση