Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Δωρεάν παροχές υγείας διεκδικούν οι συνταξιούχοι
Δωρεάν παροχές υγείας διεκδικούν οι συνταξιούχοι

Δωρεάν παροχές υγείας διεκδικούν οι συνταξιούχοι

Διαμαρτυρία για τις ελλιπείς υποδομές στην Υγεία (οσοκομείο, Υ και Κέντρα Υγείας) πραγματοποίη συνταξιούχοι του ΑΤ, του ΤΕΒΕ , του ΙΚΑ και του ΟΑ-ΤΕΒΕ- στο Νοσοκομείο του Βόλου. Αίτημά τους , ένα σύγχρονο και αποκλειστικά σύστημα υγείας.

Εκπρόσωποι των συνταξιούχων συγκεντρώθηκαν το πρωί έξω από το «Αχιλλοπούλειο», όπου ανήρτησαν πανό, ενώ παρέδωσαν στο διοικητή του Νοσοκομείου κ. Κώστα Καραμπάτσα, υπόμνημα με τις θέσεις τους.

Τα αιτήματά τους, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, κατάργηση των πληρωμών των ασθενών και των εισφορών για τον κλάδο της υγείας, η και οι παροχές των ασφαλιστικών ταμείων να γίνονται με αποκλειστική ευθύνη και πλήρη χρηματοδότηση του κράτους, κατάργηση του 5ευρου στα Νοσοκομεία και της εισφοράς σε , ιατρικές και εργαστηριακές .

Οι εκπρόσωποι των συνταξιουχικών οργανώσεων απηύθυναν κάλεσμα, επίσης, σε όλους τους συνταξιούχους να πάρουν μέρος στην πανσυνταξιουχική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την 1η Απριλίου στις 10.30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση