Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Δωρεάν παροχές υγείας διεκδικούν οι συνταξιούχοι
Δωρεάν παροχές υγείας διεκδικούν οι συνταξιούχοι

Δωρεάν παροχές υγείας διεκδικούν οι συνταξιούχοι

Διμρτυρία για τις ελλιπείς στην Υγεία (Νοσοκομείο, ΠΕΔΥ και ) πραγματοποίησαν σήμερα συνταξιούχοι του ΝΑΤ, του ΤΕΒΕ , του και του -ΤΕΒΕ-ΤΣΑ στο Νοσοκομείο του Βόλου. Αίτημά τους , ένα σύγχρονο και αποκλειστικά δημόσιο .

Εκπρόσωποι των συνταξιούχων συγκεντρώθηκαν το πρωί έξω από το «», όπου ανήρτησαν πανό, ενώ παρέδωσαν στο διοικητή του Νοσοκομείου κ. Κώστα Καραμπάτσα, υπόμνημα με τις θέσεις τους.

Τα αιτήματά τους, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, κατάργηση των πληρωμών των ασθενών και των εισφορών για τον κλάδο της υγείας, η ιατροφαρμακευτική και οι παροχές των ασφαλιστικών ταμείων να γίνονται με αποκλειστική ευθύνη και πλήρη χρηματοδότηση του κράτους, κατάργηση του 5ευρου στα Νοσοκομεία και της εισφοράς σε συνταγές, ιατρικές και εργαστηριακές εξετάσεις.

Οι εκπρόσωποι των συνταξιουχικών οργανώσεων απηύθυναν κάλεσμα, επίσης, σε όλους τους συνταξιούχους να πάρουν μέρος στην πανσυνταξιουχική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την 1η Απριλίου στις 10.30 το πρωί στο .

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση