Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Δωρεάν παροχές υγείας διεκδικούν οι συνταξιούχοι
Δωρεάν παροχές υγείας διεκδικούν οι συνταξιούχοι

Δωρεάν παροχές υγείας διεκδικούν οι συνταξιούχοι

Διαμαρτυρία για τις ελλιπείς στην (Νοσοκομείο, και Κέντρα Υγείας) πραγματοποίησαν σήμερα συνταξιούχοι του ΝΑΤ, του ΤΕΒΕ , του ΙΚΑ και του -ΤΕΒΕ-ΤΣΑ στο Νοσοκομείο του . Αίτημά τους , ένα σύγχρονο και αποκλειστικά δημόσιο σύστημα υγείας.

Εκπρόσωποι των συνταξιούχων συγκεντρώθηκαν το πρωί έξω από το «Αχιλλοπούλειο», όπου ανήρτησαν πανό, ενώ παρέδωσαν στο διοικητή του Νοσοκομείου κ. Κώστα Καραμπάτσα, με τις θέσεις τους.

Τα αιτήματά τους, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, κατάργηση των πληρωμών των ασθενών και των εισφορών για τον κλάδο της υγείας, η ιατροφαρμακευτική και οι παροχές των ασφαλιστικών ταμείων να γίνονται με αποκλειστική ευθύνη και πλήρη του κράτους, κατάργηση του 5ευρου στα Νοσοκομεία και της εισφοράς σε συνταγές, ιατρικές και εργαστηριακές .

Οι εκπρόσωποι των συνταξιουχικών οργανώσεων απηύθυναν κάλεσμα, επίσης, σε όλους τους συνταξιούχους να πάρουν μέρος στην πανσυνταξιουχική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την 1η Απριλίου στις 10.30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εξουδετερώθηκαν πέντε #οβίδες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στις Πλάκες #οβίδες - https://t.co/pzKnc3oxwG -

  • Γ. Καραμάνος: «Χρυσή ευκαιρία ΤΩΡΑ για την ανάπτυξη του αεροδρομίου Κεντρικής Ελλάδος» - https://t.co/rccgl8nmJV… -

  • Προς ολοκλήρωση οι Πανελλαδικές Εξετάσεις υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/ZcY5zyNXCB -

"Αλιεύοντας" την είδηση