Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Δωρεάν παροχές υγείας διεκδικούν οι συνταξιούχοι
Δωρεάν παροχές υγείας διεκδικούν οι συνταξιούχοι

Δωρεάν παροχές υγείας διεκδικούν οι συνταξιούχοι

Διαμαρτυρία για τις ελλιπείς υποδομές στην Υγεία (Νοσοκομείο, ΠΕΔΥ και Κέντρα Υγείας) πραγματοποίησαν σήμερα του ΝΑΤ, του ΤΕΒΕ , του και του ΟΑΕΕ-ΤΕΒΕ-ΤΣΑ στο του Βόλου. Αίτημά τους , ένα σύγχρονο και αποκλειστικά δημόσιο σύστημα υγείας.

Εκπρόσωποι των συνταξιούχων συγκεντρώθηκαν το πρωί έξω από το «Αχιλλοπούλειο», όπου ανήρτησαν πανό, ενώ παρέδωσαν στο διοικητή του Νοσοκομείου κ. Κώστα Καραμπάτσα, υπόμνημα με τις θέσεις τους.

Τα αιτήματά τους, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, κατάργηση των πληρωμών των ασθενών και των εισφορών για τον κλάδο της υγείας, η και οι παροχές των ασφαλιστικών ταμείων να γίνονται με αποκλειστική ευθύνη και πλήρη χρηματοδότηση του κράτους, κατάργηση του 5ευρου στα Νοσοκομεία και της εισφοράς σε συνταγές, ιατρικές και εργαστηριακές εξετάσεις.

Οι εκπρόσωποι των συνταξιουχικών οργανώσεων απηύθυναν κάλεσμα, επίσης, σε όλους τους συνταξιούχους να πάρουν μέρος στην πανσυνταξιουχική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την 1η Απριλίου στις 10.30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ευρωβαρόμετρο: οι Ευρωπαίες και οι Ευρωπαίοι στηρίζουν τις ψηφιακές αρχές #ψηφιακέςαρχές - https://t.co/u6DKwDIOaC -

  • #Alzheimer παρουσιάζει και η καρδιά - https://t.co/Q0OrUI80N3 -

  • Παράταση στην κατάθεση φακέλων του προγράμματος εξοικονόμησης ύδατος #εξοικονόμησηύδατος - https://t.co/RRCg0Kxs9y -

"Αλιεύοντας" την είδηση