Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Δωρεάν μαζικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης Covid-19 στη Μαγνησία
Δωρεάν μαζικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης Covid-19 στη Μαγνησία

Δωρεάν μαζικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης Covid-19 στη Μαγνησία

Στο πλαίσιο δράσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του για τον περιορισμό της διασποράς του κορωναϊού συνεχίζονται οι μαζικοί δειγματοληπτικοί ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου -19 (Rapid Tests) μέσω της δράσης «Drive Through Testing».

Οι θα πραγματοποιηθούν στο Βόλο (Πανθεσσαλικό ) την Παρασκευή 27.11.2020, από 9.00 π.μ. έως 1.00 μ.μ.  και στον   (Κέντρο Υγείας Αλμυρού) τη Δευτέρα 30.11.2020 από 8.00 π.μ. έως 11.00 π.μ.

 

Rapid-test σε υπαλλήλους των Υπηρεσιών της ΠΕΜΣ

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24-11-2020, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων, η λήψη τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid-test) μέσω δειγματοληψίας, σε υπαλλήλους των Υπηρεσιών της ΠΕΜΣ, για έκτη συνεχή φορά.

Διενεργήθηκαν τεστ σε συνολικά 98 υπαλλήλους και διαπιστώθηκε ένα μόλις θετικό, το οποίο κλήθηκε να επανέλθει στο χώρο της δειγματοληψίας, προκειμένου να υποβληθεί σε μοριακό τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, όπως προβλέπεται από τη σχετική διαδικασία.

Η δειγματοληψία θα επαναληφθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πνιγμός 73χρονου στα #Πλατανίδια #Πλατανίδια - https://t.co/nHgDbIEPTH -

  • Έπεσε #δένδρο στην οδό Κύπρου  #δένδρο - https://t.co/y8KCzAyi8F -

  • Τροχαίο στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #τροχαίοατύχημα - https://t.co/dCzvE8nHRA -

"Αλιεύοντας" την είδηση