Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Δωρεάν μαζικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης Covid-19 στη Μαγνησία
Δωρεάν μαζικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης Covid-19 στη Μαγνησία

Δωρεάν μαζικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης Covid-19 στη Μαγνησία

Στο πλαίσιο δράσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του ΕΟΔΥ για τον περιορισμό της διασποράς του κορωναϊού συνεχίζονται οι δωρεάν μαζικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (Rapid Tests) μέσω της δράσης «Drive Through Testing».

Οι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν στο Βόλο (Πανθεσσαλικό Στάδιο) την Παρασκευή 27.11.2020, από ώρα 9.00 π.μ. έως 1.00 μ.μ.  και στον Αλμυρό  (Κέντρο Υγείας Αλμυρού) τη Δευτέρα 30.11.2020 από ώρα 8.00 π.μ. έως 11.00 π.μ.

 

Rapid-test σε υπαλλήλους των Υπηρεσιών της ΠΕΜΣ

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24-11-2020, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων, η δωρεάν λήψη τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid-test) μέσω δειγματοληψίας, σε υπαλλήλους των Υπηρεσιών της ΠΕΜΣ, για έκτη συνεχή φορά.

Διενεργήθηκαν τεστ σε συνολικά 98 υπαλλήλους και διαπιστώθηκε ένα μόλις θετικό, το οποίο κλήθηκε να επανέλθει στο χώρο της δειγματοληψίας, προκειμένου να υποβληθεί σε μοριακό τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, όπως προβλέπεται από τη σχετική διαδικασία.

Η δειγματοληψία θα επαναληφθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έλλειψη Εμπιστοσύνης - https://t.co/NBT77meb1l -

  • Έναρξη εμβολιασμών στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου - https://t.co/VjstpTkNfb -

  • Παγίδα για τα παιδιά το σπίτι, καθώς μέσα σε αυτό συμβαίνει το 80% των ατυχημάτων - https://t.co/u7pQJ9DUxE -

"Αλιεύοντας" την είδηση