Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Δωρεά 60.000 ευρώ από τον ΟΛΒ στο ΕΕΕΕΚ Βόλου
Δωρεά 60.000 ευρώ από τον ΟΛΒ στο ΕΕΕΕΚ Βόλου

Δωρεά 60.000 ευρώ από τον ΟΛΒ στο ΕΕΕΕΚ Βόλου

ι την ειδικά δισκευασμένου σχολικού λεωφορείου

Μια σημαντική κοινωνικού χαρακτήρα απόφαση έλαβε στη σημερινή συνεδρίασή του το Δ.Σ. της , εγκρίνοντας ομόφωνα τη χορηγία ποσού έως εξήντα χιλιάδων ευρώ (60.000,00 €) προς το Σύλλογο ονέων, Κηδεμόνων και Φίλων των Μαθητών του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Βόλου, με αποκλειστικό σκοπό όπως το συνολικό χορηγούμενο ποσό διατεθεί για την ειδικά διασκευασμένου σχολικού λεωφορείου προς κάλυψη των αναγκών μεταφοράς των μαθητών της εν λόγω ς μονάδας.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο πρακτικών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, τις οποίες η υιοθετεί, ανταποδίδοντας στην τοπική κοινωνία τμήμα των ωφελημάτων που προκύπτουν από τη λειτουργία του λιμένα Βόλου, που τελεί υπό τη διαχείρισή της και ανταποκρινόμενη έτσι στο αίτημα μίας κοινωνικής συλλογικότητας που διεξάγει ήδη μία σημαντική προσπάθεια, για την επίλυση του προαναφερόμενου ζητήματος.

Αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αρχή του Διοικητικού Συμβουλίου της Ο.Λ.Β. Α.Ε. ότι η κάλυψη των αναγκών των ατόμων με ειδικές ανάγκες και ιδιαίτερα των παιδιών, των εφήβων και των νέων πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα αλλά και κριτήριο για την αξιολόγηση της προσφοράς δημόσιων και ιδιωτικών φορέων και-όπως σημειώνεται- “είναι ο καλύτερος τρόπος για να υποδεχθούμε τις και το νέο έτος…”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση