Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Δώρα μοίρασαν στα παιδιά οι Άη-Βασίληδες στην ΠΕΜΣ
Δώρα μοίρασαν στα παιδιά οι  Άη-Βασίληδες στην ΠΕΜΣ

Δώρα μοίρασαν στα παιδιά οι Άη-Βασίληδες στην ΠΕΜΣ

Πολλά δώρα, Άη-Βασίληδες, ξυλοπόδαρους, χορούς και τραγούδια και το σημαντικότερο πολύ χαρά στα μικρά παιδιά, περιελάμβανε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποίησε η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, στον προαύλειο χώρο του Διοικητηρίου, αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά του νομού.

Από νωρίς το πρωί ο προαύλιος χώρος του Διοικητηρίου της Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων κατακλύστηκε από παιδιά και γονείς, υπό Χριστουγεννιάτικους ήχους και τραγούδια, παρουσία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού, της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέας Κολυνδρίνη, του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας Γ. Καλτσογιάννη, των περιφερειακών συμβούλων Γ. Κίτσιου, Βασ. Χατζόπουλου, Κ. Χαλέβα, του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Π. Ηλιόπουλου, εκπροσώπων συλλόγων, φορέων και οργανώσεων, δ/ντών, προϊσταμένων και υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας, ενώ Άη-Βασίληδες και ξυλοπόδαροι χόρευαν, τραγουδούσαν και μοίραζαν δώρα σε όλα τα παιδιά.

Η πολύ όμορφη αυτή εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, ο οποίος ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους με υγεία, ειρήνη, πίστη, σοφία, αγάπη, δύναμη, συνεργασία και συνέργεια. «Εύχομαι τα Χριστούγεννα να φέρουν σε όλους την απαιτούμενη δύναμη, αλλά και στη χώρα επιστροφή στην κανονικότητα. Και όταν λέμε κανονικότητα εννοούμε, κανονικές συνθήκες, κανονικοί μισθοί, κανονικές συντάξεις, γρήγορη και αποτελεσματική διοίκηση.

Εμείς ως Περιφέρεια Θεσσαλίας, όλα αυτά τα χρόνια και φέτος ενώνουμε τις δυνάμεις μας, με όλους για να πετύχουμε το αποτέλεσμα που είναι έργα παντού, βοήθεια στις ευπαθείς ομάδες, έργα στον Πολιτισμό, στις υποδομές, στον Αθλητισμό, στο Περιβάλλον και έργα για τον άνθρωπο, γιατί σε όλα αυτά τα έργα διεισδύουν οι επιθυμίες των ανθρώπων. Θέλω να ευχαριστήσω όλους για τη συνεργασία, τις Υπηρεσίες, τους εργαζόμενους στην Περιφέρεια, τις Υπηρεσίες όλες με τις οποίες συνεργαζόμαστε και όλο τον κόσμο για να πετύχουμε. Και πετύχαμε να βάλουμε βαθιά το αποτύπωμα της Θεσσαλίας στην Ευρώπη, στην Ελλάδα, αλλά και να κάνουμε μια Θεσσαλία ξεχωριστή».

Ακολούθησε χαιρετισμός της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων, η οποία- με τη σειρά της- ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά με υγεία. «Η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων μοιράζει στο πλαίσιο των θεσμοθετημένων εκδηλώσεων, δώρα για όλα τα παιδιά, δώρα αγάπης και χαράς και πάνω από όλα δώρα που διαμηνύουν την ανάγκη να ανοίγουμε την αγκαλιά μας να προτάσσουμε το χέρι μας και να δίνουμε στον άλλον. Είναι ένα μήνυμα αλληλεγγύης, είναι ένα μήνυμα διαφορετικό αυτό σε σχέση με το κλίμα που επικρατεί. Νομίζω πως έχουμε ανάγκη όλοι μας αυτές τις μέρες να πάρουμε ψήγματα χαράς και αυτό προσπαθούμε σήμερα εδώ τώρα το πρωί, αλλά και το απόγευμα με τη μεγάλη μας γιορτή στο Ξενοδοχείο XENIA Βόλου.”

Στη συνέχεια, μοιράσθηκαν πάρα πολλά δώρα ελληνικής κατασκευής, από τοπικές επιχειρήσεις, από τον περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό, την αντιπεριφερειάρχη Δ. Κολυνδρίνη, όλους τους περιφερειακούς συμβούλους και τους Άη-Βασίληδες, αλλά και γλυκά, όλα από τις τοπικές επιχειρήσεις του νομού, όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε χρόνο.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση