Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Δίωξη για καταπάτηση δημόσιας έκτασης κατά 4 επιχειρηματιών στη Σκιάθο
Δίωξη για καταπάτηση δημόσιας έκτασης κατά 4 επιχειρηματιών στη Σκιάθο

Δίωξη για καταπάτηση δημόσιας έκτασης κατά 4 επιχειρηματιών στη Σκιάθο

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου θα βρεθούν τέσσερις επιχειρηματίες από τη Σκιάθο το νέο δικαστικό έτος, αφού εις βάρος τους η Εισαγγελία άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί δημοσίων κτημάτων γιατί φέρονται να τοποθέτησαν παράνομα τραπεζοκαθίσματα και ομπρέλες σε δημόσια έκταση.

Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου η οποία στη συνέχεια υποβλήθηκε στην Εισαγγελία για τα περαιτέρω. Σύμφωνα με πληροφορίες οι τέσσερις ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στο νησί του Παπαδιαμάντη δεν είχαν την απαραίτητη άδεια από το δήμο, για να αναπτύξουν τα τραπεζοκαθίσματα και τις ομπρέλες.

Ακόμα τους είχαν επιβληθεί τα προβλεπόμενα από τον νόμο πρόστιμα, ενώ οι ίδιοι σύμφωνα με πηγές ανέφεραν πως σκόπευαν να καταβάλλουν τα ποσά που όφειλαν, ώστε να εξασφαλίσουν τόσο τις άδειες, όσο και να αποπληρώσουν τα πρόστιμα, αλλά ο δήμος Σκιάθου τους έθεσε προσκόμματα γραφειοκρατικής φύσης, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες που είχαν.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμπαράσταση σε διωκόμενο αγρότη από το Σωματείο Καθαριστριών-ων Ν. Μαγνησίας - https://t.co/1rzbaVOfe6 -

  • Συνάντηση με τον δήμαρχο Θοδωρή Τζούμα είχε ο νέος διοικητής του Α.Τ. Σκιάθου Γρηγόρης Ακρίβος… - https://t.co/tsfW11NbbZ -

  • Απαντλήσεις νερών από την Π.Υ. στον Αλμυρό - https://t.co/Kq4TAo6Fxu -

"Αλιεύοντας" την είδηση