Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Δύο τροχαία ατυχήματα το Σαββατοκύριακο στη Μαγνησία
Δύο τροχαία ατυχήματα το Σαββατοκύριακο στη Μαγνησία

Δύο τροχαία ατυχήματα το Σαββατοκύριακο στη Μαγνησία

Δύο τυχήμτα συνέβησαν το Σαββατοκύριακο στη Μαγνησία. Το πρώτο σημειώθηκε το Μεγάλο Σάββατο στις Μικροθήβες και το δεύτερο ανήμερα του Πάσχα στην Πορταριά.

Πιο συγκεκριμένα, χθες, Πάσχα, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, από άγνωστη αιτία, στην Πορταριά.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν σοβαρά δύο ηλικιωμένοι ένας άντρας 74 και μία γυναίκα 72 ετών, οι οποίοι επέβαιναν στο αυτοκίνητο. Στο όχημα επέβαινε και τρίτο άτομο, το οποίο, όμως, δεν τραυματίστηκε.

Οι δύο ηλικιωμένοι δομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο οσοκομείο του Βόλου όπου παρακολουθούνται, ενώ η κατάσταση της υγείας τους δεν προκαλεί ανησυχία στους γιατρούς.

Το απόγευμα του Μ. Σαββάτου, στην ΠΑΘΕ στο ύψος των Μικροθηβών, σημειώθηκε ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα. ΙΧ αυτοκίνητο που κινούταν με κατεύθυνση την , εξετράπη της πορείας τους και προσέκρουσε σε στηθαίο.

Τραυματίστηκε ο συνοδηγός του αυτοκινήτου ένας 54χρονος Ελληνογεωργιανός, ενώ ο οδηγός, ένας 34χρονος από τη εωργία είναι καλά στην υγεία του.

Ο τραυματίας δομίσθη στο οσοκομείο του Βόλου, ενώ ο οδηγός συνελήφθη, καθώς δεν είχε δίπλωμα ς.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση