Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Δυο συλλήψεις κι ένας νεκρός σε επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στη Ν. Αγχίαλο

Δυο συλλήψεις κι ένας νεκρός σε επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στη Ν. Αγχίαλο

Δύο άτομα έχουν συλληφθεί σε  επιχείρηση της ς με τη  συνδρομή της ΕΚΑΜ στην περιοχή της νέας Αγχιάλου Βόλου για τη καταζητούμενων ληστών, ενώ ένας τρίτος μετά από ανταλλαγή πυρών είναι νεκρός.

Πρόκειται για τον Σπύρο Δραβίλα ενώ οι ιώργος και Σπύρος Χριστοδούλου (τρεις ληστές της Τράπεζας του Διστόμου), συνελήφθησαν χωρίς να προβάλουν .

Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και η ΕΚΑΜ , μετά από πληροφορίες πως στην . Αγχίαλο εθεάθησαν συνεργοί του Παλαιοκώστα οργώνουν την περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες αντηλλάγησαν πυροβολισμοί, με να τραυματιστεί σοβαρά ένα άτομο που βρισκόταν σε , το οποίο τελικά είναι νεκρό, όπου εντοπίστηκαν οι ληστές στο ύψος της Χρυσής Ακτής Παναγίας.

Κατά την επιχείρηση έγιναν έρευνες σε παραθαλάσσιους οικισμούς όπως Μ. Βελανιδιά και Χρυσή Ακτή Παναγίας, ενώ έγινε έφοδος σε όπου βρισκόταν οι δύο καταζητούμενοι και ένα ακόμη άτομο που τραυματίστηκε θανάσιμα από την ανταλλαγή πυρών.

Η Αστυνομική Διεύθυνση ς, διέκοψε την κυκλοφορία, επί της εθνικής οδού όπου διεξαγόταν οι έρευνες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση