Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Δύο περιπτώσεις ληστειών σε βάρος ηλικιωμένων εξιχνίασε η Αστυνομία
Δύο περιπτώσεις ληστειών σε βάρος ηλικιωμένων εξιχνίασε η Αστυνομία

Δύο περιπτώσεις ληστειών σε βάρος ηλικιωμένων εξιχνίασε η Αστυνομία

Δύο περιπτώσεις ληστειών σε βάρος ηλικιωμένων που τελέστηκν κτά το τελευταίο δεκαπενθήμερο στην πόλη του Βόλου εξιχνιάστηκαν από την .

Μάλιστα, σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος τεσσάρων ελλήνων και συγκεκριμένα ενός 36χρονου, ενός 20χρονου και δύο 18χρονων.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το βράδυ της 16-10-2015, ο 36χρονος με τον 20χρονο, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισήλθαν σε οικία 86χρονου και με τη χρήση ς αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 50 .

Επιπλέον, από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι οι τέσσερις δράστες, τις πρώτες πρωινές ώρες της 19-10-2015, μετέβησαν στην οικία 87χρονης.

Εκεί, δύο απ' αυτούς, αφού διέρρηξαν την κεντρική είσοδο, εισήλθαν στο εσωτερικό και με τη χρήση βίας αφαίρεσαν μία χρυσή βέρα, ένα χρυσό σταυρό με αλυσίδα και το χρηματικό ποσό των 12 , ενώ οι άλλοι δύο συνεργοί τους παρέμεναν εξωτερικά, έχοντας το ρόλο «τσιλιαδόρου».

Τα αφαιρεθέντα χρυσαφικά – βρέθηκαν σε ενεχυροδανειστήριο της πόλης, όπου τα είχε παραδώσει ο 20χρονος, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην ηλικιωμένη.

Το προανακριτικό διενεργεί η .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση