Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Δημοσιονομικά και μακροοικονομικά στοιχεία στο επίκεντρο..
Δημοσιονομικά και μακροοικονομικά στοιχεία στο επίκεντρο..

Δημοσιονομικά και μακροοικονομικά στοιχεία στο επίκεντρο..

Θα συνεχισθούν μέχρι και το Σάββατο οι διαπραγματεύσεις σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων με τους εκπροσώπους των θεσμών, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομικών.

Τα τεχνικά κλιμάκια θα συζητήσουν την Παρασκευή και το Σάββατο δημοσιονομικά και μακροοικονομικά στοιχεία ενώ την Παρασκευή ή το Σάββατο θα συζητηθεί το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα.

Στο μεταξύ κάθε ημέρα που περνάει χωρίς να υπάρχει συμφωνία στα μεγάλα «αγκάθια» της διαπραγμάτευσης, το ενδεχόμενο να χρειαστεί η Ελλάδα νέα χρηματοδότηση-γέφυρα, στα πρότυπα του Ιουλίου, αυξάνεται.

Κυβέρνηση και δανειστές έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για να κλείσουν τη συμφωνία επί του νέου Μνημονίου, καθώς ο χρόνος πλέον πιέζει ασφυκτικά, αλλά χθες παρέμειναν ανοιχτά τα ζητήματα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, της δημιουργίας του νέου ταμείου αποκρατικοποιήσεων, του χρονοδιαγράμματος εφαρμογής των μέτρων του προγράμματος, αλλά και της οριστικοποίησης των νέων προβλέψεων για τη φετινή ύφεση και το πρωτογενές ισοζύγιο του προϋπολογισμού.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ν. Κεραμέως: Αναπλήρωση των χαμένων ωρών τις αργίες και τα Σάββατα - https://t.co/B5TJOotUuH -

  • Είκοσι δύο νέα θετικά κρούσματα Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/YGhL2yWV4j -

  • Πρόεδρος ΠΕΣΘ: Περαιτέρω ενίσχυση των πληγέντων επιχειρηματιών - https://t.co/tU38Ubv2Ru -

"Αλιεύοντας" την είδηση