Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Νέος “πόλεμος” δηλώσεων-αντιδηλώσεων μεταξύ δημοτικής αρχής-“Επιλογής Ευθύνης”
Νέος “πόλεμος” δηλώσεων-αντιδηλώσεων μεταξύ δημοτικής αρχής-“Επιλογής Ευθύνης”

Νέος “πόλεμος” δηλώσεων-αντιδηλώσεων μεταξύ δημοτικής αρχής-“Επιλογής Ευθύνης”

Νέος “πόλεμος” δηλώσεων-αντιδηλώσεων ξέσπασε μεταξύ δημοτικής αρχής και της δημοτικής παράταξης “Επιλογή Ευθύνης”, με αφορμή τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΜΒ στην Άλλη Μεριά.

Από τη δημοτική αρχή αναφέρεται: “Ακόμα και η ντροπή… κοκκινίζει μπροστά στις πολιτικές αθλιότητες της κας Νατάσσας Οικονόμου. Με το γνώριμο απαράδεκτο και προκλητικό της ύφος η ευνοούμενη του καθεστώτος (και του ιδίου) Σκοτινιώτη τολμά να υβρίζει και να «ελέγχει» εμάς, που νυχθημερόν αγωνιζόμαστε για να περισώσουμε ό,τι άφησαν όρθια από την καταστροφική τους στο Δήμο και τη ΔΕΥΑΜΒ.

Και είναι τέτοια η αχρειότητα που ενώ ομολογεί, σε ανακοίνωσή της, ότι δεν εστάλησαν λογαριασμοί για συγκεκριμένη χρονική περίοδο στην Άλλη Μεριά, το αποδίδει σε απλό λάθος, αλλά το χρεώνει στην υπηρεσία, αποκρύπτοντας την πελατειακή λογική με την οποία κατέφυγαν σε αυτό το τέχνασμα!!!. Η αποθέωση του θράσους και της αδιαντροπιάς.

Βεβαίως είναι γνωστή, πια, στην τοπική η κα. Οικονόμου. Γι’ αυτό την έκριναν ανάλογα οι πολίτες και χρειάστηκε να παραιτηθεί η μισή δημοτική ομάδα του αποτυχημένου Σκοτινιώτη για να την φέρουν στο φως. Ας δώσει εξηγήσεις εκεί που πρέπει και εκεί που θα καταφύγουμε. Τα υπόλοιπα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις και για κατανάλωση μεταξύ της θλιβερής παρεούλας των ξεπεσμένων βαρόνων της διαπλοκής και των υποτακτικών τους.

Εμάς και την πόλη δεν μας αφορούν. Ο Δήμος και η ΔΕΥΑΜΒ θα βρουν το δρόμο τους πολύ σύντομα και θα γίνουν πραγματικά που δεν θα υπηρετούν τα ιδιοτελή συμφέροντα των λίγων, αλλά τις ανάγκες και τα συμφέροντα των πολλών. Η υπόθεση θα πάει στη Δικαιοσύνη και αν η κυρία αυτή αισθάνεται αδικημένη, ας κάνει μια συγκέντρωση σαν κι αυτή της άλλης, που ακόμα γελάει η με αυτούς που μετείχαν.

ΥΓ. Δασκάλα που εδίδασκες… Το σοφό συμπέρασμα προσωπικής της, προφανώς, εμπειρίας σύμφωνα με το οποίο «Μετά τη λάσπη έρχεται η γελοιοποίηση» μας μεταφέρει η κ. Οικονόμου. Αλλά με τόση λάσπη που χρησιμοποιεί η ίδια, δεν βαρέθηκε να γελοιοποιείται;”

Επιλογή Ευθύνης: «Όσοι έκαναν πολιτική με τη λάσπη, βούλιαξαν στον βούρκο»

“Δεν πρόκειται να ανοίξουμε διάλογο με τους θλιβερούς τοπικούς γκεμπελίσκους και τους πάτρωνές τους, που μάχονται απελπισμένα για την πολιτική τους σωτηρία. Άλλωστε, για άλλη μια φορά, στα συγκεκριμένα στοιχεία που παραθέσαμε, απαντούν με ωμή διαστρέβλωση της πραγματικότητας, χυδαιότητες και απειλές.

Είναι πια φανερό ότι η Δημοτική Αρχή βρίσκεται σε πανικό, γι’ αυτό και εντείνει ολοένα την ενορχηστρωμένη εκστρατεία μίσους και συκοφαντίας, χωρίς όρια, χωρίς ηθικές αναστολές, χωρίς σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και σε στάσεις ζωής.

Το μόνο που θα πούμε είναι ότι η λάσπη στον ανεμιστήρα και η σπίλωση προσώπων είναι διαχρονικά η εύκολη καταφυγή των φαύλων, διεφθαρμένων και ολοκληρωτικών συστημάτων εξουσίας.

Ο κανόνας της Ιστορίας, όμως, λέει ότι όσοι έκαναν πολιτική με τη λάσπη, εν τέλει βούλιαξαν στο βούρκο.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση