Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ειρωνεία δημοτικής αρχής αλλά για την ταμπακιέρα τίποτα…
Ειρωνεία δημοτικής αρχής αλλά για την ταμπακιέρα τίποτα…

Ειρωνεία δημοτικής αρχής αλλά για την ταμπακιέρα τίποτα…

Η ειρωνεία της δημοτικής αρχής προκειμένου να αντιμετωπίσει ενοχλητικές γι’ αυτήν καταστάσεις είναι δεδομένη και δεν εκπλήσσει πλέον κανέναν. Αντιθέτως, προκαλεί γέλιο.

Επιχειρήματα περί «άστεγων» μπλόγκερ ή καταπιεσμένων συντακτών που δεν αντέχουν τη συνύπαρξη με τους εργοδότες τους”, αλλά και μαθήματα ελληνικής γλώσσας από …ειδήμονες δεν δίνουν απάντηση επί του συγκεκριμένου ζητήματος,αλλά ευτυχώς την απάντηση την έδωσε χθες ο αντιδήμαρχος Δημ. Πέγιος ο οποίος είπε σαφέστατα ότι οι δημοσιογράφοι δεν μπορούν να είναι στον όροφο γιατί γράφουν παραπολιτικά.

Εδώ γεννιέται το εξής απλό ερώτημα: τι φοβάται η ή τι είναι αυτό που δεν θέλει να δημοσιοποιείται; Μήπως εν προκειμένω η δυσαρέσκεια κάποιων συμβούλων που φημολογείται ότι ετοιμάζονται να …κουνήσουν μαντήλι ενόψει της αλλαγής αντιδημάρχων;

Αν πάλι εκεί στην πλατεία Ρήγα Φεραίου νομίζουν ότι αν θέλουν οι δημοσιογράφοι να μάθουν κάτι δεν το μαθαίνουν τότε πλανώνται πλάνην οικτρά….

σ.σ. Η φωτό σήμερα δείχνει σε ποιά κατασταση είναι το γραφείο των δημοσιογράφων που μεταφέρθηκε στο ισόγειο…

 

Κι επειδή στο δεν λογοκρίνουμε, παραθέτουμε αυτούσια την απάντηση της δημοτικής αρχής ώστε οι αναγνώστες να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

“Πολύς θόρυβος για δήθεν εκδίωξη των δημοσιογράφων από το ηγέρθη, χθες, άνευ λόγου και ουσίας. Ουδεμία εκδίωξη υφίσταται, αλλά μεταφορά του χώρου όπου συγκεντρώνονται από τον 1ο όροφο στο ισόγειο, όπου και πάλι θα έχουν όλες τις παροχές (γραφείο, internet και τηλέφωνο κλπ).

Χωρίς διάθεση περαιτέρω αντιπαράθεσης, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι το δεν είναι χώρος φιλοξενίας «άστεγων» μπλόγκερ ή καταπιεσμένων συντακτών που δεν αντέχουν τη συνύπαρξη με τους εργοδότες τους. Και κανείς, δημοσιογράφος ή μη, έχει θέση στο χώρο του Δημαρχείου όταν οι έχουν κλείσει και δεν υπάρχει κανένα αντικείμενο για το ρεπορτάζ τους, εκτός και αν υπάρχουν σε εξέλιξη συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ή προγραμματισμένες συσκέψεις επιτροπών και φορέων ή άλλες εκδηλώσεις.

ΥΓ. Καλές είναι οι διαμαρτυρίες των δημοσιογράφων, να σέβονται, όμως, και θεμελιώδεις της ελληνικής γλώσσας. Στο πλαίσιο λοιπόν της βοήθειας που τους παρέχει η , τους ενημερώνουμε ότι ο «εκτελών» δεν είναι επίρρημα και συνεπώς κλίνεται…. Και όταν κλίνεται στη γενική δεν είναι του εκτελώντα αλλά του εκτελούντα (ος) κ.λπ…”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εξαπάτηση πολιτών υπό το πρόσχημα επένδυσης χρημάτων σε κρυπτονομίσματα #Bitcoin - https://t.co/swekvZHt9X -

  • Ενεργειακή αναβάθμιση του Λυκείου Αργαλαστής #ΛύκειοΑργαλαστής - https://t.co/S8qtMYHE2I -

  • Πανηγύρεις Αγίας Παρασκευής #ενορίαΑγίαςΠαρασκευής - https://t.co/FdFdhi4XWB -

"Αλιεύοντας" την είδηση