Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Δήμος Νοτίου Πηλίου: Εγκαινιάστηκε νέο Πυροφυλάκιο στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας
Δήμος Νοτίου Πηλίου: Εγκαινιάστηκε νέο Πυροφυλάκιο στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας

Δήμος Νοτίου Πηλίου: Εγκαινιάστηκε νέο Πυροφυλάκιο στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας

 

Εγκαινιάστηκε σήμερα νέο Πυροφυλάκιο στον Άγιο Γεώργιο ηλείας, από τη .

Το Πυροφυλάκιο, που βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο θα συμβάλλει στην πρόληψη πυρκαγιών κατά την θερινή αυρική περίοδο , αλλά και κατά την χειμερινή περίοδο ως φυλάκιο πολιτικής προστασίας.

Ακολούθησαν κατά τους οποίους οι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ευχαρίστησαν τη Δημοτική Αρχή για την ολοκλήρωση και παράδοση προς χρήση του Πυροφυλακίου.

Ο Δήμαρχος οτίου Πηλίου είπε πως αποτελεί τιμή για τη Δημοτική Αρχή να παραδίδει ένα έργο που θα συμβάλλει στην πυρασφάλεια του Δήμου και σημείωσε πως ο Δήμος Νοτίου Πηλίου είναι αρωγός στο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ωστόσο, ο κ. Μιτζικός επισήμανε πως είναι ελάχιστο το κονδύλι που δίνεται στους Δήμους από την Πολιτεία για την Πολιτική Προστασία και την πυρασφάλεια , καίτοι η Δημοτική Αρχή έχει αναδείξει το ζήτημα τόσο στην ΚΕΔΕ όσο και προς τα αρμόδια Υπουργεία.

Στην τελετή εγκαινίων μετείχαν- μεταξύ άλλων- ο Περιφερειακός Διοικητής της Π.Υ. Ε. Φαλάρας, ο Διοικητής της Π.Υ. Μαγνησίας Γ. Βλόντζος, ο Διοικητής της Ν. Ιερεμίας, ο Διοικητής της Π.Υ. Βόλου Κ. Τσίκας, ο Διοικητής Κλιμακίου Αργαλαστής Ι. Σακελλαρίου και ο Α' Υποδιευθυντής της -Αστυνομικός Διευθυντής Γ. Ντιζές.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση