Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Δήμος Νοτίου Πηλίου: Εγκαινιάστηκε νέο Πυροφυλάκιο στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας
Δήμος Νοτίου Πηλίου: Εγκαινιάστηκε νέο Πυροφυλάκιο στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας

Δήμος Νοτίου Πηλίου: Εγκαινιάστηκε νέο Πυροφυλάκιο στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας

 

Εγκαινιάστηκε σήμερα νέο Πυροφυλάκιο στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας, από τη Δημοτική Αρχή Νοτίου Πηλίου.

Το Πυροφυλάκιο, που βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο θα συμβάλλει στην πυρκαγιών κατά την θερινή αυρική περίοδο , αλλά και κατά την χειμερινή περίοδο ως φυλάκιο ς προστασίας.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί κατά τους οποίους οι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ευχαρίστησαν τη Δημοτική Αρχή για την ολοκλήρωση και προς χρήση του Πυροφυλακίου.

Ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός είπε πως αποτελεί τιμή για τη Δημοτική Αρχή να παραδίδει ένα που θα συμβάλλει στην πυρασφάλεια του Δήμου και σημείωσε πως ο Δήμος Νοτίου Πηλίου είναι αρωγός στο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ωστόσο, ο κ. Μιτζικός επισήμανε πως είναι ελάχιστο το κονδύλι που δίνεται στους Δήμους από την για την Πολιτική Προστασία και την πυρασφάλεια , καίτοι η Δημοτική Αρχή έχει αναδείξει το ζήτημα τόσο στην Κ όσο και προς τα αρμόδια Υπουργεία.

Στην τελετή εγκαινίων μετείχαν- μεταξύ άλλων- ο Περιφερειακός Διοικητής της Π.Υ. Ε. Φαλάρας, ο Διοικητής της Π.Υ. ς Γ. Βλόντζος, ο Διοικητής της Π.Υ. Βόλου Ν. Ιερεμίας, ο Διοικητής της Π.Υ. ΒΙΠΕ Βόλου Κ. Τσίκας, ο Διοικητής Κλιμακίου Αργαλαστής Ι. Σακελλαρίου και ο Α' Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας ς -Αστυνομικός Διευθυντής Γ. Ντιζές.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση