Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Δήμος Νοτίου Πηλίου: Εγκαινιάστηκε νέο Πυροφυλάκιο στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας
Δήμος Νοτίου Πηλίου: Εγκαινιάστηκε νέο Πυροφυλάκιο στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας

Δήμος Νοτίου Πηλίου: Εγκαινιάστηκε νέο Πυροφυλάκιο στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας

 

Εγκαινιάστηκε σήμερα νέο Πυροφυλάκιο στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας, από τη Δημοτική Αρχή Νοτίου Πηλίου.

Το Πυροφυλάκιο, που βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο θα συμβάλλει στην πρόληψη πυρκαγιών κατά την θερινή αντιπυρική περίοδο , αλλά και κατά την χειμερινή περίοδο ως φυλάκιο πολιτικής προστασίας.

Ακολούθησαν κατά τους οποίους οι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ευχαρίστησαν τη Δημοτική Αρχή για την ολοκλήρωση και παράδοση προς χρήση του Πυροφυλακίου.

Ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. είπε πως αποτελεί τιμή για τη Δημοτική Αρχή να παραδίδει ένα που θα συμβάλλει στην πυρασφάλεια του Δήμου και σημείωσε πως ο Δήμος Νοτίου Πηλίου είναι αρωγός στο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ωστόσο, ο κ. Μιτζικός επισήμανε πως είναι ελάχιστο το κονδύλι που δίνεται στους Δήμους από την Πολιτεία για την Πολιτική Προστασία και την πυρασφάλεια , καίτοι η Δημοτική Αρχή έχει αναδείξει το ζήτημα τόσο στην ΚΕΔΕ όσο και προς τα αρμόδια Υπουργεία.

Στην τελετή εγκαινίων μετείχαν- μεταξύ άλλων- ο Περιφερειακός Διοικητής της Π.Υ. Ε. Φαλάρας, ο Διοικητής της Π.Υ. Μαγνησίας Γ. Βλόντζος, ο Διοικητής της Π.Υ. Βόλου Ν. Ιερεμίας, ο Διοικητής της Π.Υ. ΒΙΠΕ Βόλου Κ. Τσίκας, ο Διοικητής Κλιμακίου Αργαλαστής Ι. Σακελλαρίου και ο Α’ Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας -Αστυνομικός Διευθυντής Γ. Ντιζές.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση