Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Δεν θέλει δημοσιογράφους στα πόδια της η δημοτική αρχή Βόλου
Δεν θέλει δημοσιογράφους στα πόδια της η δημοτική αρχή Βόλου

Δεν θέλει δημοσιογράφους στα πόδια της η δημοτική αρχή Βόλου

Λάθος τακτική εφαρμόζει η τιμωρώντας τους δημοσιογράφους που καλύπτουν επί σειρά ετών το δημοτικό ρεπορτάζ.

Συγκεκριμένα, ενώ οι δημοσιογράφοι επί χρόνια στεγάζονταν στον ’ όροφο του δημοτικού κτηρίου και έγραφαν σε ένα μεγάλο τραπέζι, η φάνηκε να ενοχλείται από την παρουσία τους και φρόντισε να τους μεταφέρει στο ισόγειο του δημαρχείου, όπου λειτουργούν οι .

Το θέμα τέθηκε τόσο στον εκτελούντα δημάρχου Θάνο , ο οποίος είπε ότι ο νέος χώρος θα ετοιμαστεί κατάλληλα, ενώ συζητήθηκε με αφορμή παρέμβαση των Μ. Πατσιαντά και Απ. Νάνου και στη της Οικονομικής Επιτροπής , όπου ο πρόεδρος και αντιδήμαρχος Δημ. Πέγιος είπε ότι το τραπέζι μεταφέρθηκε γιατί οι δημοσιογράφοι έγραφαν παραπολιτικά.

Φαίνεται ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η δημοτική αρχή δεν θέλει να γνωρίζουν οι δημοσιογράφοι τι συμβαίνει ώστε να ενημερώνουν τους δημότες ή ότι έχει κάτι να κρύψει (;) και τους απομακρύνει λες και το δημαρχείο είναι της και όλα αυτά γίνονται με εντολή των τελoύντα εν αργία Αχ. Μπέου, ο οποίος καθημερινά βρίσκεται στο χώρο.

 

dimarxeio1 (1)

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρόκριση στους «οκτώ» για Τσιτσιπά – Σάκκαρη #ΟλυμπιακοίΑγώνεςΤόκιο - https://t.co/PeqGjCCrW0 -

  • Στο Κτίριο Καπνού η «Επάνοδος» #ΚτίριοΚαπνού - https://t.co/wNGdA6JVjF -

  • Κ. Παπανάτσιου: Η κοροϊδία των συνταξιούχων από την ΝΔ συνεχίζεται με τη φορολόγηση αναδρομικών για τα έτη 2015-201… - https://t.co/eYoYAc6ZF6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση