Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΠΗΛΙΟ / Δημοπρατείται η μελέτη για τη χάραξη της σύνδεσης Κεραμίδι-Ζαγορά
Δημοπρατείται η μελέτη για τη χάραξη της σύνδεσης Κεραμίδι-Ζαγορά

Δημοπρατείται η μελέτη για τη χάραξη της σύνδεσης Κεραμίδι-Ζαγορά

Προχωρούν οι διαδικασίες δημοπράτησης της μελέτης για τη χάραξη του νέου οδικού άξονα που συνδέει τη διασταύρωση προς Καμάρι- με τη Ζαγορά, στα διοικητικά όρια των Δήμων Ρήγα Φεραίου και Ζαγοράς-Μουρεσίου της Π.Ε. .

Η ενέκρινε το πρώτο πρακτικό της δημοπράτησης της μελέτης, προϋπολογισμού 396.302,16 , που προβλέπεται να οδηγήσει στην κατασκευή νέου οδικού άξονα συνολικού μήκους 43 χλμ, με μια λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση και τους απαιτούμενους ανισόπεδους κόμβους. Η μελέτη «Τμήμα από διασταύρωση προς Καμάρι- έως Ζαγορά» αποτελεί τμήμα των μελετών του παραλιακού άξονα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για τη σύνδεση των παραλίων της με τα παράλια της Λάρισας.

«Προχωράμε στη δημοπράτηση της μελέτης που οδηγεί στην κατασκευή του νέου οδικού άξονα που θα συνδέει το Κεραμίδι με τη Ζαγορά» δηλώνει ο Κώστας Αγοραστός. «Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο υποδομής για τη , που δημιουργεί νέα αλληλεπίδρασης και ενισχύει την αναπτυξιακή προοπτική Μαγνησίας και Λάρισας» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

Τί προβλέπει η μελέτη

Σήμερα, στο προς μελέτη τμήμα υφίσταται ένα υποτυπώδες ορεινής οδοποιίας που συνδέει τους οικισμός της Ζαγοράς και του Πουρίου και τον οικισμό του Οβριού με το Πουρί ή την Κερασιά.

Οι οικισμοί Πουρί και δεν συνδέονται. Η μελέτη «Τμήμα από διασταύρωση προς Καμάρι – Κεραμίδι έως Ζαγορά», οδηγεί στη χάραξη νέου οδικού δικτύου με σκοπό τη σύνδεση του Κεραμιδίου με τη Ζαγορά.

Ο νέος άξονας, εκτιμάται να έχει συνολικό μήκος περίπου 43 χλμ. ενιαίας κυκλοφορίας με μία λωρίδα ανά κατεύθυνση, με τους απαιτούμενους ισόπεδους κόμβους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Λαϊκό #συλλαλητήριο στο Βόλο #συλλαλητήριο - https://t.co/UBlyJeIvr4 -

  • Καλλιεργούσε δενδρύλλιο κάνναβης #δενδρύλλιοκάνναβης - https://t.co/di7qP0nIJy -

  • Μερική κατάργηση της μάσκας από σήμερα #κατάργησητηςμάσκας - https://t.co/x4IGg4Qh2z -

"Αλιεύοντας" την είδηση