Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΠΗΛΙΟ / Δημιουργία ΠΠΙ στο «Τσιτσιλιάνειο» στα Καλά Νερά
Δημιουργία ΠΠΙ στο «Τσιτσιλιάνειο» στα Καλά Νερά

Δημιουργία ΠΠΙ στο «Τσιτσιλιάνειο» στα Καλά Νερά

Ξεκινούν οι διαδικασίες σύστασης Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου στο, μέχρι πρότινος, αναξιοποίητο πρώην νοσοκομείο , στα του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Πράγματι, σήμερα, αναρτήθηκε, στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, το σχετικό έγγραφο με αρ. πρωτ.: 7644/9-02-2021, το οποίο βρίσκεται, ήδη, στην Διεύθυνση Υγείας προκειμένου να ολοκληρωθεί η απαιτούμενη γραφειοκρατική διαδικασία.

Έδρα του νεοσυσταθέντος Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου είναι η Τοπική Κοινότητα Καλών Νερών και περιοχή ευθύνης του, οι οικισμοί , Κορόπη και .

Για την λειτουργία του, η οποία θα είναι καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας, θεσπίζονται δύο θέσεις γενικών ιατρών και μία θέση νοσοκόμου.

Η κ. Μακρή εξέφρασε την ικανοποίησή της από την εξέλιξη αυτή καθώς τόσο η ίδια όσο και ο   Μ. έχουν δικαιωθεί μετά από κοινή, πολύμηνη προσπάθεια για την θωράκιση της δημόσιας υγείας των κατοίκων του Ν. Πηλίου. Και οι δύο ευχαριστούν τον αν. υπουργό Β. Κοντοζαμάνη για την θετική του συνεισφορά αλλά και τον κ. Σερέτη για τις ταχύτατες ενέργειές του, ευθύς ως ο αν.υπουργός του έδωσε την σχετική εντολή.

«Η συγκεκριμένη αποτελεί, μία ακόμη, απόδειξη της ενεργούς ενίσχυσης του εθνικού συστήματος υγείας, εν μέσω πανδημίας, καταδεικνύοντας την ευαισθησία και την πρόνοια της πολιτείας» δήλωσε η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #φωτιά στο Αλιβέρι #φωτιά - https://t.co/qhKIQgMpL8 -

  • Επαίνεσε το Νότιο Πήλιο η Γιάννα Αγγελοπούλου #νότιοΠήλιο - https://t.co/Qo2Q6LId8S -

  • #διακομιδή 35χρονης και βρέφους από τις Β. Σποράδες στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/ZLwth33Q3M -

"Αλιεύοντας" την είδηση