Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Δημιουργία ΠΠΙ στο «Τσιτσιλιάνειο» στα Καλά Νερά
Δημιουργία ΠΠΙ στο «Τσιτσιλιάνειο» στα Καλά Νερά

Δημιουργία ΠΠΙ στο «Τσιτσιλιάνειο» στα Καλά Νερά

Ξεκινούν οι διαδικασίες σύστασης Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου στο, μέχρι πρότινος, αναξιοποίητο πρώην νοσοκομείο , στα Καλά ερά του Δήμου οτίου Πηλίου.

Πράγματι, σήμερα, αναρτήθηκε, στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, το σχετικό έγγραφο με αρ. πρωτ.: 7644/9-02-2021, το οποίο βρίσκεται, ήδη, στην Πρωτοβάθμια Διεύθυνση Υγείας προκειμένου να ολοκληρωθεί η απαιτούμενη γραφειοκρατική διαδικασία.

Έδρα του νεοσυσταθέντος Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου είναι η Τοπική Κοινότητα Καλών Νερών και περιοχή ευθύνης του, οι Κάτω , Κορόπη και .

Για την λειτουργία του, η οποία θα είναι καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας, θεσπίζονται δύο θέσεις γενικών ιατρών και μία θέση νοσοκόμου.

Η κ. Μακρή εξέφρασε την ικανοποίησή της από την εξέλιξη αυτή καθώς τόσο η ίδια όσο και ο   Μ. Μιτζικός έχουν δικαιωθεί μετά από κοινή, πολύμηνη προσπάθεια για την θωράκιση της δημόσιας ς των κατοίκων του Ν. Πηλίου. Και οι δύο ευχαριστούν τον αν. υπουργό Β. Κοντοζαμάνη για την θετική του συνεισφορά αλλά και τον κ. Σερέτη για τις ταχύτατες ενέργειές του, ευθύς ως ο αν.υπουργός του έδωσε την σχετική εντολή.

«Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί, μία ακόμη, απόδειξη της ενεργούς ενίσχυσης του εθνικού συστήματος υγείας, εν μέσω πανδημίας, καταδεικνύοντας την ευαισθησία και την της πολιτείας» δήλωσε η και Θρησκευμάτων.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση