Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΠΗΛΙΟ / Δημιουργία ΠΠΙ στο «Τσιτσιλιάνειο» στα Καλά Νερά
Δημιουργία ΠΠΙ στο «Τσιτσιλιάνειο» στα Καλά Νερά

Δημιουργία ΠΠΙ στο «Τσιτσιλιάνειο» στα Καλά Νερά

Ξεκινούν οι διαδικασίες σύστασης Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου στο, μέχρι πρότινος, αναξιοποίητο πρώην νοσοκομείο «Τσιτσιλιάνειο», στα Καλά Νερά του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Πράγματι, σήμερα, αναρτήθηκε, στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, το σχετικό έγγραφο με αρ. πρωτ.: 7644/9-02-2021, το οποίο βρίσκεται, ήδη, στην Πρωτοβάθμια Διεύθυνση Υγείας προκειμένου να ολοκληρωθεί η απαιτούμενη γραφειοκρατική διαδικασία.

Έδρα του νεοσυσταθέντος Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου είναι η Τοπική Κοινότητα Καλών Νερών και περιοχή ευθύνης του, οι οικισμοί Κάτω Γατζέα, Κορόπη και Άφησσος.

Για την λειτουργία του, η οποία θα είναι καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας, θεσπίζονται δύο θέσεις γενικών ιατρών και μία θέση νοσοκόμου.

Η κ. Μακρή εξέφρασε την ικανοποίησή της από την εξέλιξη αυτή καθώς τόσο η ίδια όσο και ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου  Μ. έχουν δικαιωθεί μετά από κοινή, πολύμηνη προσπάθεια για την θωράκιση της δημόσιας υγείας των κατοίκων του Ν. Πηλίου. Και οι δύο ευχαριστούν τον αν. υπουργό Β. Κοντοζαμάνη για την θετική του συνεισφορά αλλά και τον κ. Σερέτη για τις ταχύτατες ενέργειές του, ευθύς ως ο αν. του έδωσε την σχετική εντολή.

«Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί, μία ακόμη, απόδειξη της ενεργούς ενίσχυσης του εθνικού συστήματος υγείας, εν μέσω πανδημίας, καταδεικνύοντας την ευαισθησία και την της πολιτείας» δήλωσε η και Θρησκευμάτων.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ένα τραυματισμένο γκραν σλαμ - https://t.co/4wMOLzrRL4 -

  • Καταγγελία για βιασμό στη Θεσσαλονίκη: Για μεγάλο κύκλωμα μιλά ο δικηγόρος της 24χρονης - https://t.co/oGBGHyGd8R -

  • Λύση συνεργασίας με Γιάννη Λάλα #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου1937 - https://t.co/RU9lxn4LxN -

"Αλιεύοντας" την είδηση