Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Δήμευση περιουσίας και αποζημίωση 1,5 εκατ. ευρώ η απόφαση για Τσοχατζόπουλο
Δήμευση περιουσίας και αποζημίωση 1,5 εκατ. ευρώ η απόφαση για Τσοχατζόπουλο

Δήμευση περιουσίας και αποζημίωση 1,5 εκατ. ευρώ η απόφαση για Τσοχατζόπουλο

Επιστροφή στη για Άκη Τσοχατζόπουλο, και Αρετή Τσοχατζοπούλου

Τη δήμευση υπέρ του Δημοσίου των ακινήτων αλλά και των χρηματικών ποσών που βρέθηκαν στους λογαριασμούς του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου και αποζημίωση υπέρ του ελληνικού Δημοσίου της τάξεως του 1,5 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων ο πρώην υπουργός θα καταβάλει το ένα εκατ. ευρώ, αποφάσισε το Δικαστήριο που δίκασε επί τρία και πλέον χρόνια την υπόθεση με τις των εξοπλιστικών.

 Το δικαστήριο αποδέσμευσε κάποια για την κόρη του πρώην υπουργού, Αρετή Τσοχατζοπούλου, και την πρώην σύζυγό του, Γκούντρουν, όπως και το ακίνητο από για τη στο Χαλάνδρι.
Ενταση δημιουργήθηκε στη δικαστική αίθουσα όταν οι εισαγγελείς πρότειναν τη δέσμευση του εν λόγω ακινήτου με τη σύζυγο του πρώην υπουργού να αντιδρά έντονα.
Αίσθηση, πάντως προκάλεσε και η κίνηση της Βίκυς Σταμάτη να αποστείλει δήλωση μέσω συνηγόρου της ότι προτίθεται να δρομολογήσει διαδικασία διαζυγίου με τον πρώην υπουργό, ο  οποίος μετά την καταδίκη του σε 19 χρόνια θα επιστρέψει στη , κατά πάσα πιθανότητα στη .
Η κόρη του, Αρετή Τσοχατζοπούλου, και η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη, θα μεταχθούν στις του Ελεώνα μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία προσμέτρησης της ποινής που έχουν ήδη εκτίσει και να αποφυλακιστούν.
Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση