Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Δήμευση περιουσίας και αποζημίωση 1,5 εκατ. ευρώ η απόφαση για Τσοχατζόπουλο
Δήμευση περιουσίας και αποζημίωση 1,5 εκατ. ευρώ η απόφαση για Τσοχατζόπουλο

Δήμευση περιουσίας και αποζημίωση 1,5 εκατ. ευρώ η απόφαση για Τσοχατζόπουλο

Επιστροφή στη φυλκή γι Άκη Τσοχατζόπουλο, Βίκυ Σταμάτη και Αρετή Τσοχατζοπούλου

Τη δήμευση υπέρ του Δημοσίου των ακινήτων αλλά και των χρηματικών ποσών που βρέθηκαν στους λογαριασμούς του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου και αποζημίωση υπέρ του ελληνικού Δημοσίου της τάξεως του 1,5 εκατ. , εκ των οποίων ο πρώην θα καταβάλει το ένα εκατ. , αποφάσισε το Δικαστήριο που δίκασε επί τρία και πλέον χρόνια την υπόθεση με τις των εξοπλιστικών.

 Το δικαστήριο αποδέσμευσε κάποια ακίνητα για την κόρη του πρώην υπουργού, Αρετή Τσοχατζοπούλου, και την πρώην σύζυγό του, Γκούντρουν, όπως και το ακίνητο από γονική παροχή για τη Βίκυ Σταμάτη στο .
Ενταση δημιουργήθηκε στη δικαστική αίθουσα όταν οι εισαγγελείς πρότειναν τη δέσμευση του εν λόγω ακινήτου με τη σύζυγο του πρώην υπουργού να αντιδρά έντονα.
Αίσθηση, πάντως προκάλεσε και η κίνηση της Βίκυς Σταμάτη να αποστείλει δήλωση μέσω συνηγόρου της ότι προτίθεται να δρομολογήσει διαδικασία διαζυγίου με τον πρώην υπουργό, ο  οποίος μετά την κατα του σε 19 χρόνια κάθειρξη θα επιστρέψει στη φυλακή, κατά πάσα πιθανότητα στη Χαλκίδα.
Η κόρη του, Αρετή Τσοχατζοπούλου, και η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη, θα μεταχθούν στις του Ελεώνα μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία προσμέτρησης της ς που έχουν ήδη εκτίσει και να αποφυλακιστούν.
Πηγή: kathimerini.gr
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση