Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Δίκη Χ.Α.: Διακοπή για 12 Μαΐου
Δίκη Χ.Α.: Διακοπή για 12 Μαΐου

Δίκη Χ.Α.: Διακοπή για 12 Μαΐου

Με την απουσία του Νικου Μιχαλoλιάκου και των βασικών κατηγορουμένων απο την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής συνεχίστηκε για δεύτερη ημέρα η πολύκροτη της για την εγκληματική δράση του σκληρού πηρήνα του κόμματος.

Κατα την σημερινή διαδικασία τέθηκαν αιτήματα για διακοπή της ς απο φορείς της πόλης αλλά και απο τους δικηγόρους και τους δημοσιογράφους που επισημαίνουν σωρεία προβλημάτων απο τηνεπιλογή της αίθουσας στις Κορυδαλλού για τη διεξ της δίκης.

Για την αλλαγη της αιθουσας που διεξαγεται η δικη της Χρύσης Αυγής η πρόεδρος του δικαστηριου Μαρία Λεπενιώτη είπε ότι «εμεις κληθήκαμε να δικάσουμε, δεν έχουμε δικές μας αίθουσες. Μόλις η μας ενημερώσει ότι υπάρχει κατάλληλος χώρος, εμείς αμέσως θα μετακινηθούμε».
Έτσι μέχρι τότε η δίκη θα συνεχίζει στη δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, στην οποία ούτως ή άλλως διεξάγονται και άλλες για συμμετοχή κατηγορουμένων στην υπόθεση των «Πυρήνων της ς».
Με βάση αυτά τα δεδομένα η δίκη δόπη ξανά για τις 12 Μαΐου και η κ. Λεπενιώτη απευθυνόμενη στον δήμαρχο του Κορυδαλλού ζήτησε να προσκομιστεί κατάλογος με το των πανελλαδικών εξετάσεων,  ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο να μην γίνεται δίκη τις κρίσιμες ημέρες. Ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η δίκη να γίνεται Σάββατο ή μετά τις δύο το μεσημέρι.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση