Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Δίκη Χ.Α.: Διακοπή για 12 Μαΐου
Δίκη Χ.Α.: Διακοπή για 12 Μαΐου

Δίκη Χ.Α.: Διακοπή για 12 Μαΐου

Με την απουσία του Νικου Μιχαλoλιάκου και των βασικών κατηγορουμένων απο την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής συνεχίστηκε για δεύτερη ημέρα η πολύκροτη δίκη της για την εγκληματική δράση του σκληρού πηρήνα του κόμματος.

Κατα την σημερινή διαδικασία τέθηκαν αιτήματα για διακοπή της δίκης απο φορείς της πόλης αλλά και απο τους δικηγόρους και τους δημοσιογράφους που επισημαίνουν σωρεία προβλημάτων απο τηνεπιλογή της αίθουσας στις φυλακές Κορυδαλλού για τη διεξαγωγή της δίκης.

Για την αλλαγη της αιθουσας που διεξαγεται η δικη της Χρύσης Αυγής η πρόεδρος του δικαστηριου Μαρία Λεπενιώτη είπε ότι «εμεις κληθήκαμε να δικάσουμε, δεν έχουμε δικές μας αίθουσες. Μόλις η πολιτική ηγεσία μας ενημερώσει ότι υπάρχει κατάλληλος χώρος, εμείς αμέσως θα μετακινηθούμε».
Έτσι μέχρι τότε η δίκη θα συνεχίζει στη δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, στην οποία ούτως ή άλλως διεξάγονται και άλλες δίκες για συμμετοχή κατηγορουμένων στην υπόθεση των «Πυρήνων της φωτιάς».
Με βάση αυτά τα δεδομένα η δίκη διεκόπη ξανά για τις 12 Μαΐου και η κ. Λεπενιώτη απευθυνόμενη στον δήμαρχο του Κορυδαλλού ζήτησε να προσκομιστεί κατάλογος με το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων,  ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο να μην γίνεται δίκη τις κρίσιμες ημέρες. Ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η δίκη να γίνεται Σάββατο ή μετά τις δύο το μεσημέρι.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Άστατος καιρός στη Θεσσαλία - https://t.co/2JQBRoy95c -

  • Ερώτηση Κατερίνας Παπανάτσιου προς τον υπ. Υγείας για τον αριθμό ειδικευμένων ιατρών στο ΓΝ Βόλου… - https://t.co/KSX6IVcUtV -

  • Χωρίς επιβάρυνση η ατμόσφαιρα στον Βόλο - https://t.co/D9NMfDNscG -

"Αλιεύοντας" την είδηση