Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Δικάζεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας ο πρώην ταμίας του Δ. Βόλου
Δικάζεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας ο πρώην ταμίας του Δ. Βόλου

Δικάζεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας ο πρώην ταμίας του Δ. Βόλου

Στο Τριμελές Εφετείο Κκουργημάτων ς αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση του πρώην ταμία του Δήμου Βόλου, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της υπεξαίρεσης στην υπηρεσία κατ΄εξακολούθηση με την επιβαρυντική περίσταση περί καταχραστών του Δημοσίου, σε βαθμό κακουργήματος.

Ο πρώην ταμίας σε περίπτωση που κριθεί ένοχος από το Δικαστήριο κινδυνεύει με τουλάχιστον 10 ετών, καθώς το αδίκημα είναι ιδιαίτερα σοβαρό.

Σημειώνεται πως είχε υποβληθεί μηνυτήρια αναφορά εις βάρος του στην του Βόλου, από τον εκτελούντα δημάρχου Βόλου Θάνο Θεοδώρου.

Σχηματίσθηκε δικογραφία κατά του πρώην ταμία, και ο φάκελος της υπόθεσης διαβιβάστηκε στην Εφετών ς από τον Φεβρουάριο του 2018.

Υπενθυμίζεται πως τον Ιούνιο του 2018 ο κ. Θεοδώρου είχε καταθέσει αναφορά στον Εισαγγελέα και μαζί το των ορκωτών λογιστών για το έλλειμμα στα δημοτικά ταμεία που έφτανε τις 230.000€.

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, από τον εκτελούντα δημάρχου, Θάνο Θεοδώρου.

Το έλλειμμα στα ταμεία, αποκαλύφθηκε μετά από ενδείξεις που είχε επικαλεστεί ο τότε αντιδήμαρχος Οικονομικών, Δημήτρης Πέγιος και η διευθύντρια οικονομικών υπηρεσιών, Βάσω Παπαδανιήλ.

Ο πρώην ταμίας φέρεται να καταχράστηκε ποσό της τάξης των 230.000 , ποσό για το οποίο αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, το προσεχές διάστημα.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση