Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Δικάζεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας ο πρώην ταμίας του Δ. Βόλου
Δικάζεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας ο πρώην ταμίας του Δ. Βόλου

Δικάζεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας ο πρώην ταμίας του Δ. Βόλου

Στο Τριμελές Εφετείο Κκουργημάτων Λάρισς αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση του πρώην ταμία του Δήμου Βόλου, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της ς στην υπηρεσία κατ΄εξακολούθηση με την επιβαρυντική περίσταση περί καταχραστών του Δημοσίου, σε βαθμό κακουργήματος.

Ο πρώην ταμίας σε περίπτωση που κριθεί από το Δικαστήριο κινδυνεύει με κάθειρξη τουλάχιστον 10 ετών, καθώς το αδίκημα είναι ιδιαίτερα σοβαρό.

Σημειώνεται πως είχε υποβληθεί μηνυτήρια εις βάρος του στην Εισαγγελία του Βόλου, από τον εκτελούντα χρέη δημάρχου Βόλου Θάνο Θεοδώρου.

Σχηματίσθηκε κατά του πρώην ταμία, και ο φάκελος της υπόθεσης διαβιβάστηκε στην Λάρισας από τον Φεβρουάριο του 2018.

Υπενθυμίζεται πως τον Ιούνιο του 2018 ο κ. Θεοδώρου είχε καταθέσει  στον Εισαγγελέα και μαζί το πόρισμα των ορκωτών λογιστών για το έλλειμμα στα δημοτικά που έφτανε τις 230.000€.

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, από τον εκτελούντα χρέη δημάρχου, Θάνο Θεοδώρου.

Το έλλειμμα στα , αποκαλύφθηκε μετά από ενδείξεις που είχε επικαλεστεί ο τότε αντιδήμαρχος Οικονομικών, Δημήτρης Πέγιος και η διευθύντρια οικονομικών υπηρεσιών, Βάσω Παπαδανιήλ.

Ο πρώην ταμίας φέρεται να καταχράστηκε ποσό της τάξης των 230.000 ευρώ, ποσό για το οποίο αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, το προσεχές διάστημα.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση