Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Δικάζεται στο ΜΟΔ Βόλου Λαρισαίος για απόπειρα ασέλγειας σε ανήλικα κορίτσια
Δικάζεται στο ΜΟΔ Βόλου Λαρισαίος για απόπειρα ασέλγειας σε ανήλικα κορίτσια

Δικάζεται στο ΜΟΔ Βόλου Λαρισαίος για απόπειρα ασέλγειας σε ανήλικα κορίτσια

Αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες δικάζεται την προσεχή Δευτέρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου, Λαρισαίος, ο οποίος φέρεται να προσέφερε σε ανήλικα κορίτσια, με σκοπό να ασελγήσει εις βάρος τους.

Ο μεσήλικας κατηγορείται συνολικά για ένα αδίκημα κακουργηματικού χαρακτήρα και για δύο πλημμελήματα και κινδυνεύει με πολυετή κάθειρξη.

Συγκεκριμένα παραπέμπεται για ασέλγειας έναντι αμοιβής, κατά την οποία το έχει συμπληρώσει τα 10 και όχι τα 15 έτη (δύο περιπτώσεις), κατά συρροή, εξακολούθηση και κατά συνήθεια, σε βαθμό κακουργήματος.

Για ασέλγειας σε ανήλικο έναντι αμοιβής, που συμπλήρωσε τα 15 χρόνια κατ' εξακολούθηση (άλλες δύο περιπτώσεις) σε βαθμό πλημμελήματος, αλλά και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου κατά συρροή, εξακολούθηση και κατά συνήθεια σε βαθμό πλημμελήματος (μια περίπτωση).

Ο που είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, συνελήφθη το καλοκαίρι του 2014 μετά από που υπέβαλε στην εισαγγελία Λάρισας, η μητέρα ενός από τα φερόμενα τα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Ιούνιο του 2014, ο Λαρισαίος είχε δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ σε γνωστή κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να προσεγγίζει ανήλικα κορίτσια.

Προσποιούμενος συνομήλικο τους, τους έστελνε μηνύματα και μετά από σύντομο χρονικό διάστημα ζητούσε από τα κορίτσια να συναντηθούν.

Αφού τις έπειθε, έδινε μαζί τους σε διάφορα σημεία της πόλης της Λάρισας, όπου κατόπιν χρησιμοποιώντας ως δέλεαρ διάφορα χρηματικά δ, προσπαθούσε να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Μάλιστα ο φερόμενος ως δράστης, φαίνεται πως γνώριζε προσωπικά την αδελφή ενός από τα παρ' ολίγον θύματα του και το “κουβάρι της υπόθεσης” ξετυλίχθηκε, όταν ένα από τα κορίτσια αναγκάστηκε να μιλήσει στη μητέρα του για το τι συνέβη.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση