Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Δικάζεται σήμερα η 49χρονη που κατήγγειλε ψευδώς ότι της έκλεψαν 13.000€
Δικάζεται σήμερα η 49χρονη που κατήγγειλε ψευδώς ότι της έκλεψαν 13.000€

Δικάζεται σήμερα η 49χρονη που κατήγγειλε ψευδώς ότι της έκλεψαν 13.000€

Στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου θ κθίσει σήμερα η 49χρονη Βολιώτισσα, κατηγορούμενη για άσκοπη κινητο της Αρχής και που είχε καταγγείλει ότι άγνωστος της έκλεψε την που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο προέρχονταν από την επιχείρηση που εργάζονταν.

Χθες οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα υπηρεσίας, ζητώντας να λάβει προθεσμία για προετοιμαστεί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τα χρήματα ήθελε να τα διαθέσει για να καλύψει δικές της υποχρεώσεις.

Η , που είναι ιδιωτικής κλινικής στο Βόλο, ενημέρωσε προχθές την Αστυνομία, ότι άγνωστος που κινούνταν με δίκυκλο, της άρπαξε την που κρατούσε και μέσα είχε ποσό 13.000 €, που προέρχονταν από την κλινική και προορίζονταν για την κάλυψη οικονομικών υποχρεώσεων.

Μετά από την προανάκριση και περαιτέρω της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, η 49χρονη δεν κατάφερε να δώσει επαρκείς εξηγήσεις στους αστυνομικούς πέφτοντας σε αντιφάσεις, και τελικά ομολόγησε ότι τα χρήματα τα χρησιμοποίησε η ίδια για να καλύψει οικονομικές της ανάγκες.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση