Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Δικαστικός συμβιβασμός Μπέου-Σκοτινιώτη
Δικαστικός συμβιβασμός Μπέου-Σκοτινιώτη

Δικαστικός συμβιβασμός Μπέου-Σκοτινιώτη

Συμβιβάστηκαν ο πρώην και ο νυν δήμαρχοι Π. Σκοτινιώτης και μετά την υποβληθείσα, από τον πρώτο εναντίον του δεύτερου, μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση κατ΄ εξακολούθηση.

Η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο και ο νυν δήμαρχος μέσω του δικηγόρου του Αντώνη Ξηρού, κατέθεσε δήλωση με την οποία δίνει τέλος στις πολιτικές αντιπαραθέσεις μεταξύ των δύο, κατά την προεκ περίοδο του Μαΐου 2014.

Όπως αναφέρεται στη δήλωση του κ. Μπέου: «Ουδέποτε είχα την πρόθεση να θίξω την , επαγγελματική και προσωπική ζωή και δραστηριότητα του πρώην Δημάρχου Βόλου, του οποίου η παρουσία ως φυσικό πρόσωπο, δικηγόρο και οικογενειάρχη δεν αποτέλεσε αντικείμενο ς και αμφισβήτησης από εμένα. Οι διατυπωθείσες πολιτικές μου απόψεις και μόνο αποτυπώνουν την αρνητική εικόνα που εξακολουθώ να έχω για τον τρόπο που άσκησε τα καθήκοντα του από πλευράς αποτελεσματικότητας και παρς υ.

Οι όποιες υπερβολές ενδεχομένως υπήρξαν στη διάρκεια μιας έντονης προεκς περιόδου, με σημαντικές πολιτικές και κοινωνικές ανατροπές που την ακολουθούν, θα πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν».

Μετά την παραπάνω δήλωση ο κ. Σκοτινιώτης ανακάλεσε την μήνυση με συνέπεια να γίνει παύση της ποινικής ς που ασκήθηκε στον κ. Μπέο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση