Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Δικαστικός συμβιβασμός Μπέου-Σκοτινιώτη
Δικαστικός συμβιβασμός Μπέου-Σκοτινιώτη

Δικαστικός συμβιβασμός Μπέου-Σκοτινιώτη

Συμβιβάστηκαν ο πρώην και ο νυν δήμαρχοι Βόλου και Αχ. Μπέος μετά την υποβληθείσα, από τον πρώτο εναντίον του δεύτερου, μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση κατ΄ εξακολούθηση.

Η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και ο νυν δήμαρχος μέσω του δικηγόρου του Αντώνη Ξηρού, κατέθεσε δήλωση με την οποία δίνει τέλος στις πολιτικές αντιπαραθέσεις μεταξύ των δύο, κατά την προεκλογική περίοδο του Μαΐου 2014.

Όπως αναφέρεται στη δήλωση του κ. Μπέου: «Ουδέποτε είχα την πρόθεση να θίξω την ηθική, επαγγελματική και προσωπική ζωή και δραστηριότητα του πρώην Δημάρχου Βόλου, του οποίου η παρουσία ως φυσικό πρόσωπο, δικηγόρο και οικογενειάρχη δεν αποτέλεσε αντικείμενο κριτικής και αμφισβήτησης από εμένα. Οι διατυπωθείσες πολιτικές μου απόψεις και μόνο αποτυπώνουν την αρνητική εικόνα που εξακολουθώ να έχω για τον τρόπο που άσκησε τα καθήκοντα του από πλευράς αποτελεσματικότητας και παραγωγής έργου.

Οι όποιες υπερβολές ενδεχομένως υπήρξαν στη διάρκεια μιας έντονης προεκλογικής περιόδου, με σημαντικές πολιτικές και κοινωνικές ανατροπές που την ακολουθούν, θα πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν».

Μετά την παραπάνω δήλωση ο κ. ανακάλεσε την μήνυση με συνέπεια να γίνει παύση της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε στον κ. Μπέο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση