Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Διεκόπη η συνεδρίαση του Eurogroup για την Ελλάδα, θα συνεχιστεί σήμερα το μεσημέρι
Διεκόπη η συνεδρίαση του Eurogroup για την Ελλάδα, θα συνεχιστεί σήμερα το μεσημέρι

Διεκόπη η συνεδρίαση του Eurogroup για την Ελλάδα, θα συνεχιστεί σήμερα το μεσημέρι

Χωρίς τη κοινού ανακοινωθέντος ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου η συνεδρίαση του για την Ελλάδα. Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης θα συνεδριάσουν εκ νέου στις 12:00 Ελλάδας την Κυριακή ενώ η έχει προγραμματιστεί για τις 16:00.

Στο αποψινό προκλήθηκε εμπλοκή λόγω των αντιρρήσεων για ένα νέο πακέτο που εξέφρασαν η Φινλανδία, η Σλοβακία και η Μάλτα. Πάντως, η επιφυλακτική στάση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης απέναντι στην Ελλάδα είχε αποκαλυφθεί πριν την έναρξη της συνεδρίασης, καθώς στην πλειοψηφία τους οι υπουργοί δήλωναν ότι έχει πλέον χαθεί η εμπιστοσύνη στην ελληνική . Πάντως, λίγες ώρες πριν από την έναρξη της συνεδρίασης του πιο κρίσιμου Eurogroup,  οι θεσμοί χαρακτήριζαν την θετική ως βάση για διαπραγματεύσεις προειδοποιώντας όμως ταυτόχρονα ότι δεν έχει τελειώσει η διαδικασία για τη . Τα ξημερώματα του Σαββάτου ο εξασφάλισε ισχυρή, ευρεία στήριξη στη Βουλή (251 ψήφοι) για συνέχιση και ολοκλήρωση της ς με τους εταίρους.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση