Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

 

 

Δίδακτρα στα Νομικά Πρόσωπα θα εγκρίνει το Βόλου, που συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα 18 Ιουλίου στις 18.30, ενώ  θα επανεγκρίνει τη μελέτη παροχής υπηρεσιών Φύλαξη και Συντήρηση σήραγγας Γορίτσας της περιφερειακής οδού Βόλου – Αγριάς, προϋπολογισμού 100.000 €.

Το Δημοτικό Συμβούλιο αναμένεται να εγκρίνει τον καθορισμό διδάκτρων βρεφονηπιακών – παιδικών σταθμών έτους 2016 -2017 των παιδιών που δεν είναι ενταγμένα στο Πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», το τιμολόγιο μεταφοράς παιδιών από και προς τους παιδικούς – βρεφονηπιακούς σταθμούς της Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ. και το τιμολόγιο για συμμετοχή στα προγράμματα των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ μεΑ των παιδιών που δεν είναι ενταγμένα στο Πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Επίσης, θα εγκριθεί απόφαση της Κ.Ε.Κ.Π.Α – Δ.Ι.Ε.Κ. σχετικά με τον καθορισμό Διδάκτρων του Ι.Ι.ΕΚ. σχολικού έτους 2016 -2017 και τα δίδακτρα στη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Βόλου.

Το σώμα, θα λάβει απόφαση για την εκμίσθωση χώρου στη Δ.Ε. Νέας Αγχιάλου για τη διοργάνωση της Γιορτής Κρασιού και για απευθείας μίσθωση ακινήτου στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Βόλου στο πλαίσιο του Προγράμματος του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Στέγαση και Επανένταξη» για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών ωφελούμενων.

Το θα λάβει απόφαση για την παροχή συναίνεσης για τη της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Ιωλκός Α.Ε.» και της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΧείρωνΑ.Ε.» με απορρόφηση της «Χείρων Α.Ε.», από την «Ιωλκός Α.Ε.».

Ακόμη, θα ληφθεί απόφαση για τη συμμετοχή του Δήμου Βόλου στο CLLD/ Νομού Μαγνησίας και απόφαση προς συμμετοχής του Δήμου σε τουριστική έκθεση στο Παρίσι τον Σεπτέμβριο του έτους 2016.

 

Το Δ.Σ. αναμένεται να εγκρίνει τη μελέτη και τον τρόπο εκτέλεσης των έργων «διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου αναψυκτηρίου στο Στάδιο», προϋπολογισμού 40.000 € και  «ανακαίνιση δημοτικού κτιρίου (όπισθεν κολυμβητηρίου ς), για την μετα του τμήματος ηλεκτροφωτισμού της Διεύθυνσης Τεχνικών υπηρεσιών», προϋπολογισμού 40.000 €.

Τέλος, θα ληφθούν αποφάσεις για την διενέργειας και εκκίνησης Πρόχειρων Μειοδοτικών Διαγωνισμών για εργασίες κλαδέματος στο αστικό και περιαστικό Πράσινο του Δήμου Βόλου, για τα έτη 2016-2017, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 74.000 € και για την προμήθεια φυτών του Δήμου Βόλου, για τα έτη 2016-2017, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 62.000 €.

 

Οικονομική και ΕΠΖ

Θα προηγηθεί στις 13.00 τη Δευτέρα της Οικονομικής Επιτροπής, με κυριότερο θέμα την απευθείας ανάθεση εκπόνησης της Μελέτης Στατικής επάρκειας προκειμένου να γίνει “τακτοποίηση” των αυθαιρέτων κατασκευών του Ξενοδοχείου “Πηλέας”, στα Χάνια Πηλίου.

Στις 13.30 θα συνεδριάσει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής που θα λάβει αποφάσεις για μετακίνηση περιπτέρων και θα χορηγήσει προεγκρίσεις για ίδρυση δύο καταστημάτων στη Μακρινίτσα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση