Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

 

 

Δίδακτρα στα Νομικά Πρόσωπα θα εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, που συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα 18 Ιουλίου στις 18.30, ενώ  θα επανεγκρίνει τη μελέτη παροχής υπηρεσιών Φύλαξη και Συντήρηση σήραγγας Γορίτσας της περιφερειακής οδού Βόλου – Αγριάς, προϋπολογισμού 100.000 €.

Το Δημοτικό Συμβούλιο αναμένεται να εγκρίνει τον καθορισμό διδάκτρων βρεφονηπιακών – παιδικών σταθμών έτους 2016 -2017 των παιδιών που δεν είναι ενταγμένα στο Πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», το τιμολόγιο μεταφοράς παιδιών από και προς τους παιδικούς – βρεφονηπιακούς σταθμούς της Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ. και το τιμολόγιο για συμμετοχή στα προγράμματα των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ μεΑ των παιδιών που δεν είναι ενταγμένα στο Πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Επίσης, θα εγκριθεί απόφαση της Κ.Ε.Κ.Π.Α – Δ.Ι.Ε.Κ. σχετικά με τον καθορισμό Διδάκτρων του Ι.Ι.ΕΚ. σχολικού έτους 2016 -2017 και τα δίδακτρα στη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Βόλου.

Το σώμα, θα λάβει απόφαση για την εκμίσθωση χώρου στη Δ.Ε. Νέας Αγχιάλου για τη διοργάνωση της Γιορτής Κρασιού και για απευθείας μίσθωση ακινήτου στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Βόλου στο πλαίσιο του Προγράμματος του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Στέγαση και Επανένταξη» για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών ωφελούμενων.

Το Δ.Σ. Βόλου θα λάβει απόφαση για την παροχή συναίνεσης για τη συγχώνευση της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Ιωλκός Α.Ε.» και της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΧείρωνΑ.Ε.» με απορρόφηση της «Χείρων Α.Ε.», από την «Ιωλκός Α.Ε.».

Ακόμη, θα ληφθεί απόφαση για τη συμμετοχή του Δήμου Βόλου στο CLLD/LEADER Νομού Μαγνησίας και απόφαση προέγκρισης συμμετοχής του Δήμου σε τουριστική έκθεση στο Παρίσι τον Σεπτέμβριο του έτους 2016.

 

Το Δ.Σ. αναμένεται να εγκρίνει τη μελέτη και τον τρόπο εκτέλεσης των έργων «διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου αναψυκτηρίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο», προϋπολογισμού 40.000 € και  «ανακαίνιση δημοτικού κτιρίου (όπισθεν κολυμβητηρίου Ν. Ιωνίας), για την μεταστέγαση του τμήματος ηλεκτροφωτισμού της Διεύθυνσης Τεχνικών υπηρεσιών», προϋπολογισμού 40.000 €.

Τέλος, θα ληφθούν αποφάσεις για την έγκριση διενέργειας και εκκίνησης Πρόχειρων Μειοδοτικών Διαγωνισμών για εργασίες κλαδέματος στο αστικό και περιαστικό Πράσινο του Δήμου Βόλου, για τα έτη 2016-2017, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 74.000 € και για την προμήθεια φυτών του Δήμου Βόλου, για τα έτη 2016-2017, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 62.000 €.

 

Οικονομική και ΕΠΖ

Θα προηγηθεί στις 13.00 τη Δευτέρα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, με κυριότερο θέμα την απευθείας ανάθεση εκπόνησης της Μελέτης Στατικής επάρκειας προκειμένου να γίνει “τακτοποίηση” των αυθαιρέτων κατασκευών του Ξενοδοχείου “Πηλέας”, στα Χάνια Πηλίου.

Στις 13.30 θα συνεδριάσει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής που θα λάβει αποφάσεις για μετακίνηση περιπτέρων και θα χορηγήσει προεγκρίσεις για ίδρυση δύο καταστημάτων στη Μακρινίτσα.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τέλος Ιουνίου τα εγκαίνια του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου «Βαγγέλης Παπαθανασίου» - https://t.co/SjL0VtPdrs -

  • Νέος Πρύτανης του Π.Θ. ο Χαράλαμπος Μπιλλίνης #πρύτανηςΠανεπιστημίουΘεσσαλίας - https://t.co/i4FWLwv6PM -

  • Στον Βόλο ο Δημήτρης Κουτσούμπας #ΔημήτρηςΚουτσούμπας - https://t.co/GZISPk1xLM -

"Αλιεύοντας" την είδηση