Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Διάρρηξη στο κτίριο Παπαστράτου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Διάρρηξη στο κτίριο Παπαστράτου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Διάρρηξη στο κτίριο Παπαστράτου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Διάρρηξη στο εργστήριο υπολογιστών του τμήμτος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, που βρίσκεται στο παραλιακό συγκρότημα , σημειώθηκε πριν δύο περίπου εβδομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος δράστης μπήκε στο εργαστήριο όταν δεν λειτουργούσε η γραμματεία του τμήματος, η οποία βρίσκεται απέναντι από το εργαστήριο και αφαίρεσε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, περιφερειακό εξοπλισμό και είδη υ και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Το πρωί έγινε αντιληπτή η απουσία του υπολογιστή και των υπολοίπων ειδών από κάποιον υπάλληλο, ο οποίος στη συνέχεια ενημέρωσε τον υπεύθυνο του εργαστηρίου και τον πρόεδρο του τμήματος.

Έγινε ερεύνα και τελικά ο υπο και κάποια από τα περιφερειακά βρέθηκαν σε άλλο χώρο του Πανεπιστημίου και επέστρεψαν πίσω στο εργαστήριο.

Παράλληλα για το περιστατικό ενημερώθηκε και η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου, της οποίας πήραν από τον πρόεδρο του Τμήματος, που ανέφερε ότι το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού βρέθηκε και το θέμα σταμάτησε εκεί.

Το γεγονός αυτό εγείρει για ερωτήματα σχετικά με την που υπάρχει στους χώρους του Ιδρύματος, καθώς στο παρελθόν έχουν σημειωθεί περιστατικά κλοπής εργαστηριακού εξοπλισμού, παρά το γεγονός ότι υφίσταται στο που στεγάζεται η κεντρική διοίκηση του πανεπιστημίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση