Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Διάρρηξη στο κτίριο Παπαστράτου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Διάρρηξη στο κτίριο Παπαστράτου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Διάρρηξη στο κτίριο Παπαστράτου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Διάρρηξη στο εργαστήριο υπολογιστών του τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Θεσσαλίας, που βρίσκεται στο παραλιακό συγκρότημα Παπαστράτου, σημειώθηκε πριν δύο περίπου εβδομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος δράστης μπήκε στο εργαστήριο όταν δεν λειτουργούσε η γραμματεία του τμήματος, η οποία βρίσκεται απέναντι από το εργαστήριο και αφαίρεσε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, περιφερειακό εξοπλισμό και είδη γραφείου και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Το πρωί έγινε αντιληπτή η απουσία του υπολογιστή και των υπολοίπων ειδών από κάποιον υπάλληλο, ο οποίος στη συνέχεια ενημέρωσε τον υπεύθυνο του εργαστηρίου και τον πρόεδρο του τμήματος.

Έγινε ερεύνα και τελικά ο υπολογιστής και κάποια από τα περιφερειακά βρέθηκαν σε άλλο χώρο του και επέστρεψαν πίσω στο εργαστήριο.

Παράλληλα για το περιστατικό ενημερώθηκε και η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου, αστυνομικοί της οποίας πήραν από τον πρόεδρο του Τμήματος, που ανέφερε ότι το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού βρέθηκε και το θέμα σταμάτησε εκεί.

Το γεγονός αυτό εγείρει για ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια που υπάρχει στους χώρους του Ιδρύματος, καθώς στο παρελθόν έχουν σημειωθεί περιστατικά κλοπής εργαστηριακού εξοπλισμού, παρά το γεγονός ότι υφίσταται φύλαξη στο κτίριο που στεγάζεται η κεντρική του πανεπιστημίου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μνήμη Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου - https://t.co/029Gw2OSvG -

  • Εκοιμήθη ο αρχιμανδρίτης Αιμιλιανός Καζαντζίδης #ΑιμιλιανόςΚαζαντζίδης - https://t.co/rhTIZHncYd -

  • Τρία νέα έργα ύψους 5,3 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #Αλμυρός - https://t.co/NDozQyXZ1c -

"Αλιεύοντας" την είδηση