Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Διάψευση της Ιεράς Μητροπόλεως στον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ
Διάψευση της Ιεράς Μητροπόλεως στον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ

Διάψευση της Ιεράς Μητροπόλεως στον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ

Διαψεύδει και ο πρόεδρος του Τ.Σ. Αγ. Λαυρεντίου

Τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ διαψεύδει η Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού για τα περί της δήθεν καταγραφής 10 κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας σε παιδιά που φιλοξενήθηκαν εφέτος στις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις στον Άγιο Λαυρέντιο.

Χαρακτηριστικά στην απάντηση -διάψευση της Μητρόπολης αναφέρεται: “Εξ αφορμής της ακατανόητης αναφοράς του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΜΒ Στεργίου Παπαευσταθίου, κατά την χθεσινή (4/8) συνεδρίαση του Δ/Σ της Επιχείρησης, περί της δήθεν καταγραφής δέκα (10) κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας σε παιδιά που φιλοξενήθηκαν εφέτος στις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου, εκ του Γραφείου Τύπου ανακοινώνονται τα εξής:

Α. Η εν λόγω αναφορά είναι απολύτως ανακριβής και διαψεύδεται κατηγορηματικώς.

Β. Η Ιερά Μητρόπολις, ως όφειλε, έλαβε όλα τα αναγκαία μέτρα (προμήθεια μεγάλων ποσοτήτων εμφιαλωμένου νερού, φίλτρων κ.λπ.), ευθύς ως ανακοινώθηκε η επιβάρυνση των πηγών της περιοχής, με αποτέλεσμα ουδέν σχετικό να παρατηρηθεί.

Γ. Είναι απαραίτητο να επιδεικνύονται απ’ όλους, κυρίως από εκείνους που κατέχουν υπεύθυνες θέσεις στον κοινωνικό ιστό, σεβασμός και προσοχή, όταν αναφέρονται σε δράσεις και πρωτοβουλίες της Εκκλησίας μας, όπως οι κατασκηνώσεις του Αγίου Λαυρεντίου, που προσφέρουν έργο ανεκτίμητης αξίας και σημασίας στα παιδιά της επαρχίας μας δεκαετίες τώρα.”

Ο πρόεδρος του Τ.Σ. Αγ. Λαυρεντίου

Εν τω μεταξύ και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αγίου Λαυρεντίου Ιωάννης Αγαπητός, με ανακοίνωσή του διαψεύδει τα περί κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας στην κατασκήνωση της Μητρόπολης.

Χαρακτηριστικά ο κ. Αγαπητός αναφέρει: «Mε έκπληξη, αλλά και περίσσια αγανάκτηση διαβάσαμε στον τοπικό Τύπο περί δήθεν 10 κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας στην παιδική κατασκήνωση της Μητρόπολης στον Άγιο Λαυρέντιο , εξαιτίας τάχα μολυσμένου νερού της περιοχής μας.

Πέραν του ότι πρόκειται για μια φανταστική υπόθεση, η οποία απορούμε πώς και γιατί κατασκευάστηκε , θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κοινό ότι έχουν γίνει τουλάχιστον τρείς έλεγχοι στα νερά μας, βάσει των οποίων βρέθηκαν μηδενικά φορτία.

Εάν η παραπληροφόρηση αυτή οφείλεται σε δηλώσεις του αντιπροέδρου ή του γενικού διευθυντή της ΔΕΥΑΜΒ, είναι απλά λυπηρό να έχει η Υπηρεσία τέτοια στελέχη.

Είναι όμως εξίσου λυπηρό, δημοσιογράφοι και έντυπα να δυσφημούν την περιοχή όπου ζουν χωρίς στοιχεία και αποδείξεις.»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κορωνοϊός: 4.165 νέα κρούσματα, 25 θάνατοι, 380 διασωληνωμένοι - https://t.co/XQd6UL9mcU -

  • Το πρόγραμμα μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης κορωναϊού  στη Θεσσαλία       - https://t.co/G9KCmS8asD… -

  • Ματαιώνονται οι #παρελάσεις στη Θεσσαλία #παρελάσεις - https://t.co/EbO9Q9v8GU -

"Αλιεύοντας" την είδηση