Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Διανομή τροφίμων σε απόρους πριν τις γιορτές
Διανομή τροφίμων σε απόρους πριν τις γιορτές

Διανομή τροφίμων σε απόρους πριν τις γιορτές

Ενημέρωση φορέων για το ταμείο επισιτιστικής βοήθειας για απόρους , που αφορά στη τροφίμων σε άπορους πριν τις γιορτές, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δημαρχείο του Βόλου.

Ειδικότερα, έγινε ενημερωτική , με τη συμμετοχή εκπροσώπων των οκτώ Δήμων της , εκπροσώπων της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος, των Συλλόγων Πολύτεκνων και Τρίτεκνων, της εθελοντικής περιβαλλοντικής ομάδας Αλμυρού «Εν Δράσει», καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων της Πρόνοιας, της και Προγραμματισμού.

Η κρίθηκε αναγκαία, για να προετοιμαστούν οι Δήμοι και οι άλλοι , για να αντεπεξέλθουν στο δύσκολο έργο της διανομής τροφίμων στους ωφελούμενους.

Όπως αναφέρθηκε το υπουργείο Πρόνοιας – Κοινωνικής Αλληλεγγύης ζήτησε από τον επικεφαλής εταίρο να προετοιμάσει τους άλλους Δήμους της για το έργο της διανομής.

Σε πρώτη φάση θα γίνει τριών τροφίμων, μεταξύ των οποίων και ευπαθή, η διακίνηση με όρους υγιεινής, για να φθάσουν με ασφάλεια στους ωφελούμενους, ενώ την ευθύνη διανομής έχει η Κοινωνική Υπηρεσία με σημείο αναφοράς το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Συγκεκριμένα, θα γίνει δοκιμαστική διανομή τριών ειδών τροφίμων (ένα από τα οποία θα είναι ευπαθές), με χρήματα του Ταμείου Επισιτιστικής Βοήθειας για απόρους.

Να σημειωθεί ότι στο Ν. Μαγνησίας οι ωφελούμενοι σε 10.044 άτομα, τα περισσότερα από τα οποία στο ( 7.700 άτομα).
episitistikoepisitistiko2

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/DIb9ZDTZPE -

  • Τελευταίος ύπνος για 25χρονο στο Βόλο #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/zUjCfM8Q51 -

  • Στο Νοσοκομείο 4 άτομα μετά από #τροχαίο στον περιφερειακό #τροχαίο - https://t.co/PDDmRA6Eww -

"Αλιεύοντας" την είδηση