Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Διανομή αμνοεριφίων της ΕΒΟΛ σε Δήμους και φορείς της Μαγνησίας
Διανομή αμνοεριφίων της ΕΒΟΛ σε Δήμους και φορείς της Μαγνησίας

Διανομή αμνοεριφίων της ΕΒΟΛ σε Δήμους και φορείς της Μαγνησίας

Στη διανομή μέρους από 700 περίπου αμνοερίφια προχώρησε σήμερα η Περιφερειακή Ενότητα σε φορείς και δήμους τα οποία προσέφερε ο Αγροτικός Σύλλογος Βόλου και η ΕΒΟΛ, για το τραπέζι αδύναμων οικονομικά συμπολιτών.

Η διανομή έγινε στον προαύλιο χώρο της προς δύο περιφερειακούς Δήμους, την Πρόνοια της Π.Ε. και συλλόγους πολυτέκνων, τριτέκνων κλπ.

Ο Βαγγέλης Οικονόμου, υπεύθυνος στο εμπορικό τμήμα της ΕΒΟΛ τόνισε ότι σήμερα παραδόθηκαν κάποια αμνοερίφια σε φορείς, στην Περιφερειακή Ενότητα και στους Δήμους Ζαγοράς – Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου.

Χθες Μ. Τρίτη δόθηκαν αμνοερίφια στους Δήμους Ρήγα Φεραίου και Αλμυρού, στην Μητρόπολη και στη Διεύθυνση Αστυνομίας.

«Ο πρόεδρός μας κ. , το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εργαζόμενοι και όλη η του Αγροτικού Συλλόγου Βόλου και της γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΟΛ, για άλλη μια φορά στέκονται δίπλα στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας», επισήμανε

Ο υπεύθυνος του εμπορικού τμήματος επισήμανε ότι σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κρεοπωλών Ν. Μαγνησίας, έχουν δοθεί περίπου 700 αμνοερίφια σε φορείς του νομού, ενώ εξήγησε ότι η κίνηση αυτή έγινε για να βοηθηθούν τρεις ομάδες πληθυσμού.

Συγκεκριμένα οι συμπολίτες μας, που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν για το Πασχαλινό τους τραπέζι, οι κρεοπώλες του Ν. Μαγνησίας, που δίνουν καθημερινό αγώνα, όπως και η ΕΒΟΛ, για να προσφέρουν στο του Βόλου Ελληνικά και ποιοτικά προϊόντα και τους κτηνοτρόφους – τα αμνοερίφια είναι αποκλειστικά από τη Μαγνησία – που περνούν πάρα πολύ δύσκολες στιγμές.

Ο κ. Οικονόμου ευχήθηκε εκ μέρους του και της ΕΒΟΛ καλή και καλό Πάσχα και συμπλήρωσε ότι η ΕΒΟΛ θα είναι πάντα, στο μέτρο του δυνατού, δίπλα στους συμπολίτες μας, ανταποδίδοντας την αγάπη, την προτίμηση και τη στήριξη του καταναλωτικού κοινού «γιατί ο Συνεταιρισμός είναι μια , η δική μας οικογένεια», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

"Αλιεύοντας" την είδηση