Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Διανομή αμνοεριφίων της ΕΒΟΛ σε Δήμους και φορείς της Μαγνησίας
Διανομή αμνοεριφίων της ΕΒΟΛ σε Δήμους και φορείς της Μαγνησίας

Διανομή αμνοεριφίων της ΕΒΟΛ σε Δήμους και φορείς της Μαγνησίας

Στη μέρους από 700 περίπου αμνοερίφια προχώρησε σήμερα η σε φορείς και δήμους τα οποία προσέφερε ο Αγροτικός Βόλου και η ΕΒΟΛ, για το τραπέζι αδύναμων οικονομικά συμπολιτών.

Η έγινε στον προαύλιο χώρο της Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων προς δύο περιφερειακούς Δήμους, την Πρόνοια της Π.Ε. και συλλόγους πολυτέκνων, τριτέκνων κλπ.

Ο Βαγγέλης , υπεύθυνος στο τμήμα της ΕΒΟΛ τόνισε ότι σήμερα παραδόθηκαν κάποια αμνοερίφια σε φορείς, στην και στους Δήμους Ζαγοράς – Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου.

Χθες Μ. Τρίτη δόθηκαν αμνοερίφια στους Δήμους και Αλμυρού, στην Μητρόπολη Δημητριάδος και στη Διεύθυνση Αστυνομίας.

«Ο πρόεδρός μας κ. Νικήτας Πρίντζος, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εργαζόμενοι και όλη η οικογένεια του Αγροτικού Συλλόγου Βόλου και της γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΟΛ, για άλλη μια φορά στέκονται δίπλα στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας», επισήμανε

Ο υπεύθυνος του εμπορικού τμήματος επισήμανε ότι σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κρεοπωλών . Μαγνησίας, έχουν δοθεί περίπου 700 αμνοερίφια σε φορείς του νομού, ενώ εξήγησε ότι η κίνηση αυτή έγινε για να βοηθηθούν τρεις ομάδες πληθυσμού.

Συγκεκριμένα οι συμπολίτες μας, που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν για το Πασχαλινό τους τραπέζι, οι κρεοπώλες του . Μαγνησίας, που δίνουν καθημερινό αγώνα, όπως και η ΕΒΟΛ, για να προσφέρουν στο του Βόλου Ελληνικά και ποιοτικά προϊόντα και τους κτηνοτρόφους – τα αμνοερίφια είναι αποκλειστικά από τη Μαγνησία – που περνούν πάρα πολύ δύσκολες στιγμές.

Ο κ. ευχήθηκε εκ μέρους του Α.Σ. Βόλου και της ΕΒΟΛ καλή και καλό Πάσχα και συμπλήρωσε ότι η ΕΒΟΛ θα είναι πάντα, στο μέτρο του δυνατού, δίπλα στους συμπολίτες μας, ανταποδίδοντας την , την προτίμηση και τη στήριξη του καταναλωτικού κοινού «γιατί ο Συνεταιρισμός είναι μια οικογένεια, η δική μας οικογένεια», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στην ασφαλτόστρωση του δρόμου #Λεφόκαστρο-#Κάλαμος προχωρά η δημοτική αρχή Νοτίου Πηλίου - https://t.co/Zgq7IMq72A… -

  • Αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. Ξυνόβρυσης #ΤΚΞυνόβρυσης - https://t.co/SCP4MNIFLT -

  • Ποσό 106 εκ. ευρώ από τους #ΚΑΠ στους Δήμους της Μαγνησίας #ΚΑΠ - https://t.co/Z0nlDVcftk -

"Αλιεύοντας" την είδηση