Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Διαμαρτύρονται οι Ζαγοριανοί για τη μείωση λειτουργίας του υποκαταστήματος της Πειραιώς
Διαμαρτύρονται οι Ζαγοριανοί για τη μείωση λειτουργίας του υποκαταστήματος της Πειραιώς

Διαμαρτύρονται οι Ζαγοριανοί για τη μείωση λειτουργίας του υποκαταστήματος της Πειραιώς

Την έντονη διμαρτυρία της Δημοτικής Αρχής, των φορέων και των κατοίκων του Δήμου ς – Μουρεσίου για τη μείωση της λειτουργίας, σε τρεις ημέρες την εβδομάδα, του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην , γνωστοποίησε στην Περιφερειακή Διεύθυνση της Τράπεζας στη , ο δήμαρχος  Παν. , ζητώντας την επαναφορά του πενθημέρου λειτουργίας.

Πλαισιωμένος από τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς Αντ. Λάσκο και αροσωπεία επαγγελματιών της περιοχής, ο κ.  εξέθεσε στη συνάντηση τα σοβαρά προβλήματα που ήδη προκαλεί η εφαρμογή του μέτρου από την Τράπεζα στην κοινωνική και οικονομική δραστηριότητα και ζήτησε την άμεση ανάκλησή του.

“Πρόκειται για μια μονομερή υποβάθμιση όχι μόνον της παρουσίας της Τράπεζας στην περιοχή αλλά και της σχέσης που έχει αναπτυχθεί με την τοπική , από τότε που λειτουργούσε η Αγροτική Τράπεζα και στη συνέχεια με την ενσωμάτωσή της στην .

Ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου και οι υπηρεσίες του, διαχρονικά, πραγματοποιούν όλες τις συναλλαγές του μέσω της Τράπεζας Πειραιώς στην Ζαγορά, όπως και οι επαγγελματίες της περιοχής, οι κάτοικοι, οι επισκέπτες.

Η ενέργεια της Τράπεζας Πειραιώς, ανέφερε ο δήμαρχος  να μειώσει αιφνιδιαστικά τη διάρκεια της παρουσίας της στην περιοχή, επιτείνει τα προβλήματα που έχουν προκύψει λόγω της οικονομικής κρίσης (περιορισμός ρευστότητας, συναλλαγών κ.ά.).

Η ευθύνη μας να προασπίσουμε τα συμφέροντα της περιοχής μας, μας οδηγεί σε κλιμάκωση της αντίδρασης με τηδιοίκηση της Τράπεζας στην Αθήνα και παράλληλα στη διερεύνηση λύσεων που θα εξυπηρετούν συνολικά  τις τραπεζικές για τους κατοίκους και επαγγελματίες του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση