Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Διαμαρτυρίες για ρύπανση του χειμάρρου Σεσκλιώτη
Διαμαρτυρίες για ρύπανση του χειμάρρου Σεσκλιώτη

Διαμαρτυρίες για ρύπανση του χειμάρρου Σεσκλιώτη

Τις τελευταίες ημέρες διογκώνονται οι διαμαρτυρίες για του χειμάρρου Σεσκλιώτη, με λύματα που προφανώς διοχετεύονται από βιομηχανικές εγκαταστάσεις και μέσω Ξηριά καταλήγουν στον Παγασητικό. Η προχώρησε στην πραγματοποίηση δειγματοληψιών και από την ανάλυση που θα γίνει θα προκύψουν και όσοι ευθύνονται γι' αυτή την .

Mάλιστα από τη τονίζεται: “Ωστόσο επειδή το φαινόμενο δεν είναι καινούργιο, αλλά παρατηρείται κατ' επανάληψη και επειδή σύμφωνα με το Νόμο υπεύθυνη είναι η της Περιφερειακής Ενότητας ς, αναμένουμε τις πειστικές εξηγήσεις της για τον αν έχει ενημερωθεί για τη ρύπανση και αν έχει διαπιστώσει από πού ακριβώς προέρχεται.

Σε αυτή δε την περίπτωση αν έχει προβεί στη λήψη των προβλεπόμενων μέτρων κι αν όχι γιατί. Δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι η εντιμότατη κα. Κολυνδρίνη αρνείται τη και τη νομιμότητα προς χάριν κάποιων συμφερόντων.

Επίσης περιμένουμε και τις σχετικές καταγγελτικές, έμπλεες ανησυχίας και τρόμου, ανακοινώσεις των προέδρων του Ιατρικού Συλλόγου και του , που τουλάχιστον αν δεν σέβονται τη κοινή γνώμη, έχουν να σεβαστούν την επιστημοσύνη των μελών τους και το κύρος των συλλόγων που εκπροσωπούν”.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση