Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Διαμαρτυρία Βολιωτών στο λιμάνι της ΑΓΕΤ
Διαμαρτυρία Βολιωτών στο λιμάνι της ΑΓΕΤ

Διαμαρτυρία Βολιωτών στο λιμάνι της ΑΓΕΤ

Διαμαρτυρία στο λιμάνι της ΑΓΕΤ, πραγματοποιούν μέλη της Επιτροπής Πολιτών Βόλου  κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ, καθώς και μέλη Σωματείων και συλλογικοτήτων, προκειμένου να αποτρέψουν στην εκφόρτωση rdf από πλοίο που ήρθε  χθες το μεσημέρι από το Σαλέρμο της Ιταλίας.

Η Ιφιγένεια Ηλιοπούλου, μέλος της Επιτροπής Πολιτών κατά της καύσης, είπε: “Είναι το πρώτο πλοίο που έρχεται μετά την πανδημία και δεν θα επιτρέψουμε να έρθει άλλο πλοίο και να ξεφορτώσει αυτό το φορτίο του θανάτου, ενώ ανέφερε ότι νωρίτερα και κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης σταμάτησε η εκφόρτωση του αποριμματογενούς φορτίου.

Ο πρόεδρος Συνδικάτου Μετάλλου “Μήτσος Παπαρήγας” Κ. Στεργίου, δήλωσε: “Μετά τη μαζική συγκέντρωση που έγινε την Παρασκευή συνεχίζουμε τον αγώνα μας, προκειμένου οι πολίτες του Βόλου και οι εργαζόμενοι να απαλλαγούν από τους τύπους που είναι επικίνδυνοι για την υγεία τους. Το καράβι στο λιμάνι της ΑΓΕΤ έχει την αδειοδότηση ΣΥΡΙΖΑ επί υπουργίας Φάμελλου και η αδειοδότηση συνεχίζεται σήμερα”.

Ο Κ. Στεργίου πρόσθεσε ότι συνεχίζεται ο αγώνας κατά της καύσης με τη συγκέντρωση μεθαύριο Πέμπτη στις 7.30 μ.μ. στον Άγιο Νικόλαο, με βασικά ζητήματα να σταματήσει η καύση που δεν ξεχωρίζει από τα καθημερινά προβλήματα των εργαζομένων, που έχουν να κάνουν με την ποιότητα ζωής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέα συγκέντρωση και πορεία για τον Δημ. Κουφοντίνα - https://t.co/KjvqTQGkmr -

  • Έριξαν μολότοφ στις φυλακές του Βόλου - https://t.co/TWbkXeHs93 -

  • Επί ποδός οι επαγγελματίες και παραγωγοί στις Λαϊκές Αγορές - https://t.co/Leo995C08a -

"Αλιεύοντας" την είδηση