Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Διαμαρτυρία στην Αποκεντρωμένη του ΠΑΜΕ Δημοσίου για την αξιολόγηση
Διαμαρτυρία  στην Αποκεντρωμένη του ΠΑΜΕ Δημοσίου για την αξιολόγηση

Διαμαρτυρία στην Αποκεντρωμένη του ΠΑΜΕ Δημοσίου για την αξιολόγηση

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίη το μεσημέρι στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση μέλη του δημοσίου που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ και επέδωσαν αρμοδίως υπόμνημα, ζητώντας την απόσυρση της ς εροβασίλη για την στο Δημόσιο.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της Αποκεντρωμένηςκαι στη συνέχεια ανέβηκαν στα γραφεία και παρέδωσαν στον προϊστάμενο της υπηρεσίας το υπόμνημα.

Το μέλος του Δ.Σ. του .Τ. και γραμματέας του Συλλόγου Δασκάλων Βασ. Τίρχας είπε ότι πρακτικά σημαίνει ιδιωτικοποιήσεις, επιχειρηματική λειτουργία των υπηρεσιών, κινητικότητα, απολύσεις και περικοπές μισθών.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων της περιφέρειας Πρωτοδικείου Βόλου ιάννα Παπαδημητρίου σημείωσε ότι αν και φαινομενικά οι δικαστικοί υπάλληλοι, οι στρατιωτικοί και οι εκπαιδευτικοί έχουν εξαιρεθεί από την αξιολόγηση και δεν απέχουν όπως οι υπόλοιποι, συμμετείχε στη διαμαρτυρία ως εκπρόσωπος των δημοσίων υπαλλήλων και εξέφρασε τη συμπαράστασή της στο νόμο για την αξιολόγηση, που συνδέεται με το μισθολόγιο.

Για το μέτρο της αξιολόγησης για τους δημόσιους υπαλλήλους, η πρόεδρος των δικαστικών υπαλλήλων ανέφερε ότι όχι μόνο είναι τιμωρητικού χαρακτήρα και φανερώνει εθελουσία έξοδο, αλλά φανερώνει ότι στόχος είναι η συμπύκνωση δομών και υπηρεσιών, με την κατάργησή τους τελικά, κάποιες απολύσεις, ενώ με την αξιολόγηση και την κινητικότητα υπάλληλοι θα βρεθούν σε υπηρεσίες χαμηλότερης σημασίας. Κυρίως στόχος είναι να μπαίνουν οι υπογραφές για να εξυπηρετούν το μεγάλο κεφάλαιο και τις μεγάλες επιχειρήσεις.

Τέλος, η κα. Παπαδημητρίου απηύθυνε μήνυμα στον ελεύθερο επαγγελματία, στον ιδιωτικό υπάλληλο, στον μικρομεσαίο αγρότη και σε όλους όσοι κατά καιρούς κατεβαίνουν μόνοι τους σε κινητοποιήσεις, λέγοντας ότι αρχικά κατήργησαν τα προνόμια των αγροτών, στη συνέχεια τις παροχές σε , μείωσαν τις , κατάργησαν τις συλλογικές συμβάσεις και απελευθέρωσαν τις απολύσεις.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση