Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Διαμαρτυρία στην Αποκεντρωμένη του ΠΑΜΕ Δημοσίου για την αξιολόγηση
Διαμαρτυρία  στην Αποκεντρωμένη του ΠΑΜΕ Δημοσίου για την αξιολόγηση

Διαμαρτυρία στην Αποκεντρωμένη του ΠΑΜΕ Δημοσίου για την αξιολόγηση

πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι στην μέλη του δημοσίου που πρόσκεινται στο και επέδωσαν αρμοδίως , ζητώντας την απόσυρση της τροπολογίας Γεροβασίλη για την αξιολόγηση στο Δημόσιο.

Τα μέλη του συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της Αποκεντρωμένηςκαι στη συνέχεια ανέβηκαν στα γραφεία και παρέδωσαν στον προϊστάμενο της υπηρεσίας το .

Το μέλος του Δ.Σ. του .Τ. και γραμματέας του Συλλόγου Δασκάλων Βασ. Τίρχας είπε ότι αξιολόγηση πρακτικά σημαίνει ιδιωτικοποιήσεις, επιχειρηματική λειτουργία των υπηρεσιών, κινητικότητα, απολύσεις και περικοπές μισθών.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων της περιφέρειας Πρωτοδικείου Βόλου Γιάννα Παπαδημητρίου σημείωσε ότι αν και φαινομενικά οι δικαστικοί υπάλληλοι, οι στρατιωτικοί και οι εκπαιδευτικοί έχουν εξαιρεθεί από την αξιολόγηση και δεν απέχουν όπως οι υπόλοιποι, συμμετείχε στη διαμαρτυρία ως εκπρόσωπος των δημοσίων υπαλλήλων και εξέφρασε τη συμπαράστασή της στο νόμο για την αξιολόγηση, που συνδέεται με το .

Για το μέτρο της αξιολόγησης για τους δημόσιους υπαλλήλους, η πρόεδρος των δικαστικών υπαλλήλων ανέφερε ότι όχι μόνο είναι τιμωρητικού χαρακτήρα και φανερώνει εθελουσία έξοδο, αλλά φανερώνει ότι στόχος είναι η συμπύκνωση δομών και υπηρεσιών, με την κατάργησή τους τελικά, κάποιες απολύσεις, ενώ με την αξιολόγηση και την κινητικότητα υπάλληλοι θα βρεθούν σε υπηρεσίες χαμηλότερης σημασίας. Κυρίως στόχος είναι να μπαίνουν οι υπογραφές για να εξυπηρετούν το μεγάλο κεφάλαιο και τις μεγάλες επιχειρήσεις.

Τέλος, η κα. Παπαδημητρίου απηύθυνε μήνυμα στον ελεύθερο επαγγελματία, στον ιδιωτικό υπάλληλο, στον μικρομεσαίο αγρότη και σε όλους όσοι κατά καιρούς κατεβαίνουν μόνοι τους σε , λέγοντας ότι αρχικά κατήργησαν τα προνόμια των αγροτών, στη συνέχεια τις παροχές σε φάρμακα, μείωσαν τις , κατάργησαν τις συλλογικές συμβάσεις και απελευθέρωσαν τις απολύσεις.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δωρεάν rapid test στην Αργαλαστή #RapidTests - https://t.co/cIEGmczsvi -

  • Με άρωμα Ολυμπιακών Αγώνων ο ΣΔΥ Βόλου στο Zagori Mountain Running #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/OWjXY434LO -

  • Πανελλήνια Ομοσπονδία: “Εξοστρακισμός” και απομόνωση των λαϊκών αγορών βιομηχανικών ειδών στην πόλη του Βόλου… - https://t.co/BoyX9XY3Eo -

"Αλιεύοντας" την είδηση