Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Διαμαρτυρία καθηγητών στη Δευτεροβάθμια για προσλήψεις εκπαιδευτικών
Διαμαρτυρία καθηγητών στη Δευτεροβάθμια για προσλήψεις εκπαιδευτικών

Διαμαρτυρία καθηγητών στη Δευτεροβάθμια για προσλήψεις εκπαιδευτικών

έκαναν σήμερα το μεσημέρι έξω από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθηγητές του νομού που ζητούν περισσότερες μόνιμων εκπαιδευτικών στα σχολεία.

Οι καθηγητές διαμαρτύρονται στο νέο σύστημα των διορισμών που ετοιμάζει το υπουργείο Παιδείας, ενώ σε απεργία που έγινε σήμερα, η συμμετοχή ήταν μόλις 2,5%, ενώ στη διευκολυντική για μετάβαση στην Αθήνα, συμμετείχε μόλις το 1%.

Είναι θετικό που γίνονται , αλλά η διαφωνεί με τον αριθμό των εκπαιδευτικών που θα διοριστούν και ζητά περισσότερες , δήλωσε η της Διαλεχτή Τσιτούμη.

Η ίδια είπε ότι η είχε εκφράσει την αντίθεσή της ζητώντας διορισμούς όχι μόνο στην ειδική αγωγή αλλά και στη γενική παιδεία.

Η κ. Τσιτούμη τόνισε ότι οι δεν θα γίνουν με γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, τον οποίο χαρακτήρισε κατάπτυστο τρόπο και δήλωσε ότι «η μεγάλη μας αντίθεση αφορά τον αριθμό των διορισμών αλλά και το γεγονός ότι θέλουμε να δοθεί βάρος στην προϋπηρεσία.

Πρέπει να μετρήσει η προϋπηρεσία τόσων χρόνων από τους συναδέλφους. Θα παλέψουμε και θα δούμε πόσο θα ευοδωθεί αυτός ο αγώνας» είπε χαρακτηριστικά.

Μετά την , οι συγκεντρωμένοι εκπαιδευτικοί παρέδωσαν ψήφισμα στον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σωκράτη Σαβελίδη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προσωρινή κατασκευή σκίαστρου για τους πολίτες στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου - https://t.co/2arrcIsaVE… -

  • Τροποποίηση της B΄ φάσης του μέτρου κάλυψης των παγίων δαπανών #κάλυψηπαγίωνδαπανών - https://t.co/VgPImsJ6CQ -

  • Τραυματισμός δικυκλιστή σε τροχαίο στην Σκιάθο  #τροχαίοατύχημα - https://t.co/7pG9UvtHmq -

"Αλιεύοντας" την είδηση